Եփովի կրեմ օսլայով. Այս կրեմը միշտ լավ է ստացվում բոլորը կկարողանան պատրաստել շատ թեթև և եթերային է

Եփովի կրեմ օսլայով ՔԱՂՑՐԱՎԵՆԻՔ

Ողջույն, այսօր ուզում ենք պատմել, թե ինչպես կարելի է պատրաստել եփովի կրեմ օսլայով: Պետք է միանգամից նշենք, որ այս կրեմը ստացվում է բոլորի մոտ և միշտ:

Իր կառուցվածքով այս կրեմը շատ թեթև է, համասեռ, եթերային: Հարմար է շերտավոր տորթերի և էկլերների լցոնման համար: Հուսով ենք, որ դուք էլ սիրահարվեք այս բաղադրատոմսին, ինչպես մենք:

Եփովի կրեմ օսլայով

Եփովի կրեմ օսլայով. Անհրաժեշտ բաղադրիչները

_շաքար — 1 բաժակ

_ձու — 1 հատ

_օսլա — 3 ճաշի գդալ

_կաթ — 2 բաժակ

_վանիլին

_200 գր կարագ

Եփովի կրեմ օսլայով

Եփովի կրեմ օսլայով. Քայլ առ քայլ բաղադրատոմս

_Ձուն հարել շաքարավազով և օսլայով մինչև հարթ զանգված ստացվի: Ավելացնել տաք կաթ, խառնել:

_Դնել այդ զանգվածը կրակի վրա, հասցնել եռման և անընդհատ խառնելով, բերել ցանկալի թանձրության: Կրեմ պատրաստելու ընթացքում կրակը պետք է լինի նվազագույնը:

_Թողեք, որ կրեմը սառչի սենյակային ջերմաստիճանում, ոչ մի դեպքում այն սառնարանում չդնեք:

_Հարել սենյակային ջերմաստիճանի կարագը:

_Երբ կրեմը սառչի, աստիճանաբար ավելացնել այն հարած կարագի մեջ, անընդմեջ խառնելով հարիչով ցածր արագության տակ:

Կրեմը կատարյալ է Նապոլեոնի, Մեղրով տորթի, ցանկացած թխվածքաբլիթների համար և այլն: Փորձեք պատրաստել, միայն թե ոչ մի դեպքում այս կրեմի մեջ ալյուր չլցնեք:

Եփովի կրեմ օսլայով

Եփովի կրեմն օսլայով պատրաստ է:

Բարի ախորժակ:

Եփովի Կրեմ Առանց ձվի․ Ամենահեշտ Դասական ձևով

Խնդրում ենք Գնահատեք