Ազնվամորին իր հյութով. Առողջարար, բնական և համեղ աղանդեր

Ազնվամորին իր հյութով ՔԱՂՑՐԱՎԵՆԻՔ

Ազնվամորին իր հյութով. Առողջարար, բնական և համեղ աղանդեր

Ես չեմ կարող ինձ քաղցրասեր անվանել, բայց չեմ կարող հրաժարվել մուրաբայից: Կարևոր չէ, թե ինչի մուրաբա կլինի: Դրանց հիման վրա մրգային ըմպելիքներ եմ պատրաստում, թխում եմ կարկանդակներ:

Միակ բանը, որ ինձ միշտ զգաստացնում էր՝ շաքարավազի հսկայական քանակությունն էր: Երբեմն հատապտուղները և շաքարավազը վերցվում են 1 -ին՝ 1 հարաբերությամբ: Բայց, երբ ինձ ասացին, թե ինչպես պատրաստել ազնվամորին իր հյութով, ես այլևս չեմ անհանգստանում:

Դրա պատրաստման համար օգտագործվում է 1 -ին՝ 10 -ի համամասնությունը: Մեկ գդալ շաքար է պետք 100 գ հատապտուղների համար և ընդամենը կես բաժակ՝ մեկ կիլոգրամի համար: Կարո՞ղ եք պատկերացնել, թե որքան ավելի օգտակար է սա և այն չի թթվում:

Կիսվում եմ այդ հրաշք բաղադրատոմսով:

Ազնվամորին իր հյութով

Ազնվամորին իր հյութով. Անհրաժեշտ բաղադրիչները

_Ազնվամորի 1 կգ

_Շաքար 150 գ

Ազնվամորին իր հյութով

Ազնվամորին իր հյութով

Ազնվամորին իր հյութով. Պատրաստման եղանակը

_Ազնվամորին ծածկել շաքարով, խառնել և թողնել երկու ժամ, որպեսզի հյութը դուրս գա:

_Այնուհետև նորից խառնել: Հատապտուղները կկնճռոտվեն, բայց այդպես էլ պետք է լինի:

_Լցնել ազնվամորին բանկաների մեջ: Ծածկել և շարել կաթսայի մեջ՝ ջուրը լցնելով մինչև բանկաների ուսերը:

_Ստերիլիզացնել եռալուց հետո՝ 15 րոպե: Պատրաստ է:

Ազնվամորին իր հյութով

Ազնվամորին իր հյութով

Հետաքրքիր փաստ. Եթե ցանկանում եք, որ ազնվամորին ավելի երկար պահվի, պետք չի լվանալ այն պատրատելուց առաջ: Նման ցածր շաքարի պարունակության դեպքում չափազանց խոնավությունը կարող է բացասաբար անդրադառնալ պահպանման ժամկետի վրա: Բայց ամեն դեպքում, սեփական հյութով ազնվամորի պատրաստելը պարզ ու հարմար է:

Բարի ախորժակ:

Տեսանյութ

Ելակի մուրաբա կոնյակով

Խնդրում ենք Գնահատեք