Աղցան Արկածախնդիր. Թեթև ու համեղ նախուտեստ
Եթե նոր համերով արկած եք փնտրում, ապա այսօրվա բաղադրատոմսը ձեզ համար է: Ձեր ուշադրությանն եմ ներկայացնում կաղամբով և ապխտած երշիկով «Արկածախնդիր» աղցանը: Դուք երբեք չեք համտեսել համերի այսպիսի համարձակ համադրություն:
Ես այնպիսի մարդ եմ, ով չի կարող բավականաչափ խոհարարական փորձեր կատարել, բայց նաև սիրում եմ զարմացնել ընտանիքիս և ընկերներիս նոր և համեղ ուտելիքներով: Որպես աղցանների սիրահար, ես առավել հաճախ փորձեր եմ կատարում դրանցով:
Կաղամբով և ապխտած երշիկով այս աղցանն իմ զինանոցի ամենաօրիգինալ ուտեստներից մեկն է: Ապխտած միսը դրան տալիս է թույլ ծխաբույր և լավ համադրվում է մայոնեզի սոուսով: Թարմ բանջարեղենն, իր հերթին, թեթևություն է հաղորդում:
Աղցան Արկածախնդիր. Անհրաժեշտ բաղադրիչները
- Վարունգ 1 հատ
- Պանիր 180 գ
- Սպիտակ կաղամբ 200 գ
- Մայոնեզ 3 ճաշի գդալ
- Ապխտած երշիկ 130 գ
- Խնձոր 2 հատ
- Բուլղարական պղպեղ 1 հատ
- Սոխ 1 հատ
- Լոլիկ 1 հատ
- Աղ ըստ ճաշակի
Աղցան Արկածախնդիր. Պատրաստման եղանակը
- Մաքրել սոխը և մանր կտրել:
- Վարունգը և բուլղարական պղպեղը կտրել փոքր կտորներով:
- Մաքրած խնձորը, լոլիկը, պանիրը և ապխտած երշիկը կտրատել մանր կտորներով:
- Կաղամբը մանր կտրատել և լավ տրորել:
- Խառնել բոլոր բաղադրիչները աղցանի ամանի մեջ, համեմել աղով և մայոնեզով:
Սկզբում կարող է թվալ, որ աղցանը չոր է, բայց մի շտապեք անմիջապես եզրակացություն անել և ավելի շատ մայոնեզ ավելացնել. Բանջարեղենը դեռ հյութ կթողնի:
Մատուցել սառեցրած աղցանը կարտոֆիլի պյուրեով, մակարոնեղենով կամ հնդկաձավարով:
Աղցան Արկածախնդիրը պատրաստ է:
Բարի ախորժակ:
Տեսանյութ
Նոր աղցան