Աղցան երեք բաղադրիչով. Չգիրացնող, թեթև ուտեստ
Ես սիրում եմ համեղ ու հագեցնող նախուտեստներ, բայց փորձում եմ նաև հետևել իմ կազմվածքին: Այսպիսով, օրվա իմ կերակրացանկում գերակշռում են բանջարեղենը, մրգերը և սպիտակուցային սնունդը: Այդ պատճառով ինձ միանգամից գրավեց երեք բաղադրիչներից կազմված չափավոր կծու և չափազանց պարզ աղցանը: Այն համատեղում է այն ամենն, ինչ ես սիրում եմ:
Որպես լցոնում ես վերցնում եմ ցածր յուղայնությամբ թթվասեր կամ հունական յոգուրտ: Իսկ անուշաբույր կանաչիներն օգնում են ամեն անգամ համը նորովի թարմացնել: Ընտրեք պինդ ու մսոտ լոլիկ: Իսկ երբ խոսքը խնձորի մասին է, ես նախընտրում եմ ավելի թթու և հյութեղ սորտերը: Մի խոսքով, գնանք պատրաստելու:
Աղցան երեք բաղադրիչով. Անհրաժեշտ բաղադրիչները
- Լոլիկ 2-3 հատ
- Պանիր 200 գ
- Խնձոր 1-2 հատ
- Սխտոր 2-3 պճեղ
- Թթվասեր 5 ճաշի գդալ
- Աղ` ըստ ճաշակի
- Ռեհան` ըստ ճաշակի
Աղցան երեք բաղադրիչով. Պատրաստման եղանակը
- Խառնել թթվասերին ճզմած սխտոր, աղ և կանաչիներ (այս դեպքում՝ չոր ռեհան):
- Լոլիկները կտրել շերտերով, կեղևել խնձորները և քերել դրանք խոշոր քերիչով: Թարմ լոլիկների վրա քերել պանիրը: Խառնել բաղադրիչները։
- Ավելացնել սոուսը և լավ խառնել։
Մատչելի մթերքներով մենք ստացանք թեթև և համեղ աղցան: Կարող եք վստահաբար ուտել այն՝ առանց անհանգստանալու ձեր կազմվածքի մասին: Ավելացրեք ավելի շատ սխտոր, եթե ցանկանում եք համն ավելի սուր դարձնել:
Դուք անպայման կսիրեք այս արագ աղցանը:
Աղցանը երեք բաղադրիչով պատրաստ է:
Բարի ախորժակ:
Տեսանյութ
Լոբով աղցան