Աղցան Թանկարժեք քարեր. Շատ համեղ և հեշտ պատրաստվող ուտեստ:
Այս օրերի տխրությունը կարելի է մի փոքր ցրել, գոնե ուտեստները գեղցիկ մատուցելով: Մեզնից ամեն մեկն ուզում է իր մտերիմներին մի փոքր հաճույք պատճառել, այնպես որ պատրաստեք մի որևէ համեղ և օրիգինալ աղցան:
Հավատացեք, այս բաղադրատոմսը հենց այն է, ինչ ձեզ հարկավոր է: Այն շատ գեղեցիկ է, ինքնատիպ, անպայման կդառնա ձեր սեղանի իսկական զարդարանք:
Содержание
Աղցան Թանկարժեք քարեր. Անհրաժեշտ բաղադրիչներ
(բաղադրիչների քանակությունը որոշեք ինքներդ, աչքաչափով, կախված ձեր նախասիրություններից)
- Ձվեր
- Խնձորներ
- Մայոնեզ
- Կաթնաշոռային պանիր
- Պիստակ
- Կիվի
- Կորեական գազար
- Խաշած լեզու
- Նռան հատիկ
- Սոճու ընկույզ
- Սխտոր 2-3 հատ
Աղցան Թանկարժեք քարեր. Պատրաստման եղանակը
- Կտրատել նախապես խաշած և սառեցված լեզուն փոքր խորանարդիկներով, ապա կիվին մաքրել կեղևից և կտրել խորանարդներով:
- Ձվերը բաժանել սպիտակուցների և դեղնուցների, սպիտակուցները կտրել փոքր խորանարդներով, իսկ դեղնուցները քերել մանր քերիչով:
- Հեռացրեք կեղևն ու կորիզները խնձորից և կտրել փոքր խորանարդիկներով:
- Սոուսը պատրաստելու համար կաթնաշոռային պանիրը լցնել խորը ամանի մեջ, մանրակրկիտ տրորել, ավելացնել մայոնեզ և մի քանի պճեղ սխտոր ճզմել: Բոլոր բաղադրիչները լավ խառնել միմյանց հետ:
- Այժմ հավաքել աղցանը. Ուտեստի մատուցման ափսեի վրա դնել բացվող օղակ, առաջին շերտով լցնել խաշած լեզուն, տարածել այն հավասարապես և վրան քսել պատրաստված սոուսը:
- Կիվին լցնել հաջորդ շերտով, քսել սոուսով: Հաջորդը կտրատած սպիտակուցներն են, ավելացնել սոուսը, ապա լցնել կորեական գազարի շերտ, գազարի վրա նույնպես քսել սոուս:
- Հիմա լցնում ենք կտրտած խնձորի շերտ, քսում սոուսով: Վերջում լցնել քերած դեղնուցները և թեթևակի սեղմել:
- Զարդարման համար նռան հատիկներ ցանել դեղնուցների վրա, լցնել կիվիի մանր կտորներ, ավելացնել սոճու ընկույզ և պիստակ: Այժմ արդեն կարելի է հեռացնել բացվող օղակը:
Աղցան Թանկարժեք քարեր պատրաստ է: Այս աղցանը կդառնա ձեր սեղանի իսկական զարդարանքը, այն բացարձակապես բոլորին դուր կգա: Դրա գեղեցկությունն ու համը կգրավեն ձեզ և ձեր հյուրերին:
Բարի ախորժակ
Տեսանյութ
Համեղ աղցաններ