Աղցան Կայսր. Արագ, թեթև նախաճաշ

Աղցան Կեսար ԱՂՑԱՆՆԵՐ

Աղցան Կայսր. Արագ, թեթև նախաճաշ

Մենք պարբերաբար առաջարկում ենք պատրաստել նոր բաղադրատոմսերով ուտեստներ, զգալ այնպիսի համեր որոնք դեռ չեք փորձել: Վերցրեք, օրինակ, Կայսր աղցանը:

Որքան էլ տարօրինակ է, մեր այսօրվա նախուտեստը շատ նման է «Ցեզար» աղցանին: Հավանաբար, հավի կրծքամսի և չորահացի շնորհիվ: Բայց խոզապուխտի և յուրահատուկ սոուսի ավելացումը Կայսրն ավելի հագեցած և շքեղ է դարձնում:

Աղցան Կայսր

Աղցան Կայսր. Անհրաժեշտ բաղադրիչները

  • Խոզապուխտ 200 գ
  • Հավի միս 300 գ
  • Լոլիկ 200 գ
  • Չորահաց 40 գ
  • Համեմունք հավի համար ըստ ճաշակի
  • Արևածաղկի ձեթ` ըստ ճաշակի
  • Սխտոր 2 պճեղ
  • Մայոնեզ 100 գ
  • Կետչուպ 70 գ
  • Աղացած կարմիր պղպեղ 1 պտղունց

Աղցան Կայսր

Աղցան Կայսր. Պատրաստման եղանակը

  1. Հավի փափկամիսը փոքր կտորներով կտրել, ցանել համեմունքները:
  2. Տապակել միսը բոլոր կողմերից տաք յուղի մեջ: Կտրատել խոզապուխտը շերտերով, լցնել հավի վրա:
  3. Տապակել ամբողջը մի քանի րոպե՝ երբեմն խառնելով:
  4. Պատրաստի միսը դնել թղթե սրբիչի վրա, թող այն կլանի ճարպը:
  5. Կտրել լոլիկի ցողունները և պտղամիսը կտրել շերտերով:
  6. Սոուսի համար խառնել կետչուպը, մայոնեզը, սխտորը և մի պտղունց կարմիր պղպեղ:
  7. Զարդարել մատուցման ափսեն լվացած և չորացրած հազարի տերևներով:
  8. Դրանց վրա լցնել հովացված մսի մի մասը: Վրան լցնել սոուսը: Դրանից հետո շարել լոլիկի կտորները, և դրանց վրա լցնել սոուսը:
  9. Կրկնել շերտերն այնքան ժամանակ, քանի դեռ չեն սպառվել բոլոր բաղադրիչները:
  10. Աղցանը դնել սառնարանում մեկ ժամ, իսկ մատուցելուց առաջ դրա վրա լցնել չորահացեր: Ցանկալի է, որ վերջիններս ունենան առավելագույն չեզոք համ:

Աղցան Կեսար

Այս աղցանի մեջ բառացիորեն 4 հիմնական բաղադրիչ կա: Այնուամենայնիվ, դրա համն այնքան պայծառ ու հարուստ է, որ խորհուրդ ենք տալիս գոնե մեկ անգամ փորձել այն:

Աղցան Կայսրը պատաստ է:

Բարի ախորժակ:

Տեսանյութ

Աղցան Ցեզար

 

Խնդրում ենք Գնահատեք