Աղցան կիլկիով և կանաչ ոլոռով. Նրբահամ ուտեստ
Խոհանոցային դարակում ես պահածոների մի ամբողջ հավաքածու ունեմ թիթեղյա տարաների մեջ: Սննդամթերքի նման պաշարով ես միշտ պատրաստ եմ անսպասելի հյուրեր ընդունելու: Բացի այդ, ես կարող եմ շաբաթվա ընթացքում էլ համեղ ուտեստներ պատրաստել ընտանիքիս համար: Պատկերացրեք միայն, թե ինչպես կարող է լոլիկի սոուսով տապակած աղցանը ձեզ ուրախացնել ցուրտ եղանակին:
Մեր տանը տոմատի սոուսով լցոնված աղցանը կոչվում է բյուջետային: Իհարկե, քանի որ անհնար է դրա վրա ավելին ծախսել, քան Օլիվիեի կամ ծովախեցգետնի վրա: Եվ այս ուտեստի համը ոչ մի կերպ չի զիջում դասական աղցաններին: Խորհուրդ եմ տալիս փորձել բաղադրատոմսը այսօր:
Աղցան կիլկիով և կանաչ ոլոռով. Անհրաժեշտ բաղադրիչները
- Կիլկի 250 գ
- Ոլոռ 400 գ
- Ձու 4 հատ
- Գազար 1 հատ
- Սոխ 1 հատ
- Մայոնեզ 3 ճաշի գդալ
Աղցան կիլկիով և կանաչ ոլոռով. Պատրաստման եղանակը
- Ձվերը պինդ խաշել: Սառեցնել և մաքրել դրանք: Մաքրել սոխը, կտրել փոքր խորանարդներով: Գազարներն անցկացնել խոշոր քերիչով:
- Տաքացնել յուղը թավայի մեջ:
- Տապակել բանջարեղենը յուղի մեջ մինչև փափկեն: Պատրաստեք գազարն ու սոխը թույլ կրակի վրա՝ անընդհատ խառնելով: 10 րոպե անց աղ անել թավայի պարունակությունը:
- Անջատել կրակը: Ձվերը կտրատել փոքր խորանարդներով:
- Այժմ սկսում ենք աղցան հավաքել:
- Տափակ ափսեի վրա առաջին շերտով լցնել կիլկիները տոմատի սոուսի մեջ: Պատառաքաղով տրորել այն:
- Հաջորդը սառեցված բանջարեղենի սոուսն է:
- Սոուսի շերտի վրա լցնել ձուն: Վրան լցնել մայոնեզը:
- Ձվերի վրա ցանել կանաչ ոլոռ:
- Դնել աղցանը սառնարանում մոտ 20 րոպե, որպեսզի ուտեստը ներծծվի:
Սա շատ սովորական ուտեստ է, բայց շատ համեղ: Այն նաև գրավում է նրանով, որ դրա բաղադրիչները բավականին էժան են: Իհարկե այս խորտիկը չեմ դնում տոնական սեղանի վրա, բայց ընտանիքիս համար հաճախակի եմ պատրաստում: Բոլորին դուր է գալիս:
Աղցանը կիլկիով և կանաչ ոլոռով պատրաստ է:
Բարի ախորժակ:
Տեսանյութ
Նոր աղցան պարզ և արագ վիտամիններ