Աղցան Հաճույք. Պեկինյան կաղամբով շատ հաճելի և նուրբ աղցան

Աղցան Հաճույք ԱՂՑԱՆՆԵՐ

Աղցան Հաճույք. Պեկինյան կաղամբով շատ հաճելի և նուրբ աղցան

Համեղ, թեթև, նուրբ աղցանը պատրաստվում է բառացիորեն հաշված րոպեների ընթացքում, բայց այն վստահաբար դուր կգա բոլոր հյուրերին ու հարազատներին:

Երբեք ավելորդ չի լինի ծախսել մի քանի րոպե ևս ու սեղանին մատուցել նաև այս նրբությունը:

Աղցան Հաճույք

Աղցան Հաճույք. Պեկինյան կաղամբով շատ հաճելի և նուրբ աղցան. Անհրաժեշտ բաղադրիչները

  • կաղամբ — 400 գր
  • ծովախեցգետնի ձողիկներ — 300 գր
  • ծովախեցգետին — 150 գր (Որքան շատ, այնքան համեղ)
  • արքայախնձոր — 150 գր
  • նռան հատիկներ — ըստ ճաշակի
  • մայոնեզ — 2 ճաշի գդալ

Աղցան Հաճույք

Աղցան Հաճույք. Պեկինյան կաղամբով շատ հաճելի և նուրբ աղցան. Պատրաստման եղանակը

  1. Լվացած պեկինյան կաղամբը ցամաքեցնել և հնարավորինս մանր կտրատել:
  2. Կտրել ծովախեցգետնի ձողերը փոքր խորանարդներով:
  3. Արքայախնձորի պահածոյից քամել հեղուկը և քամված օղակները մանր կտրատել:
  4. Խառնել կաղամբը, ծովախեցգետնի ձողերը, խաշած ծովախեցգետինները, մանրացված արքայախնձորը և նռան հատիկները:
  5. Այս խառնուրդի վրա ավելացնել մայոնեզ, խառնել և վերջ:
  6. Աղցանը դնել բաժիններով հարմար ամանների մեջ և վրան նռան հատիկներ ցանել ըստ ճաշակի:

Աղցան Հաճույք

Աղցանը պատրաստ է, կարող եք մատուցել սեղանին:

Լավ ախորժակ և լավ տրամադրություն բոլորին:

Տեսանյութ

Թարմ աղցան ֆունչոզայով

Խնդրում ենք Գնահատեք