Աղցան Հաճույք. Պեկինյան կաղամբով շատ հաճելի և նուրբ աղցան
Համեղ, թեթև, նուրբ աղցանը պատրաստվում է բառացիորեն հաշված րոպեների ընթացքում, բայց այն վստահաբար դուր կգա բոլոր հյուրերին ու հարազատներին:
Երբեք ավելորդ չի լինի ծախսել մի քանի րոպե ևս ու սեղանին մատուցել նաև այս նրբությունը:
Содержание
Աղցան Հաճույք. Պեկինյան կաղամբով շատ հաճելի և նուրբ աղցան. Անհրաժեշտ բաղադրիչները
- կաղամբ — 400 գր
- ծովախեցգետնի ձողիկներ — 300 գր
- ծովախեցգետին — 150 գր (Որքան շատ, այնքան համեղ)
- արքայախնձոր — 150 գր
- նռան հատիկներ — ըստ ճաշակի
- մայոնեզ — 2 ճաշի գդալ
Աղցան Հաճույք. Պեկինյան կաղամբով շատ հաճելի և նուրբ աղցան. Պատրաստման եղանակը
- Լվացած պեկինյան կաղամբը ցամաքեցնել և հնարավորինս մանր կտրատել:
- Կտրել ծովախեցգետնի ձողերը փոքր խորանարդներով:
- Արքայախնձորի պահածոյից քամել հեղուկը և քամված օղակները մանր կտրատել:
- Խառնել կաղամբը, ծովախեցգետնի ձողերը, խաշած ծովախեցգետինները, մանրացված արքայախնձորը և նռան հատիկները:
- Այս խառնուրդի վրա ավելացնել մայոնեզ, խառնել և վերջ:
- Աղցանը դնել բաժիններով հարմար ամանների մեջ և վրան նռան հատիկներ ցանել ըստ ճաշակի:
Աղցանը պատրաստ է, կարող եք մատուցել սեղանին:
Լավ ախորժակ և լավ տրամադրություն բոլորին:
Տեսանյութ
Թարմ աղցան ֆունչոզայով