Ամանորյա տորթ. Համեղ աղանդերը տոնին հյուրերին հաճոյանալու շատ հետաքրքիր միջոց է

Ամանորյա տորթ ՔԱՂՑՐԱՎԵՆԻՔ

Ամանորյա տորթ. Հաճելի խմորեղենի բաղադրատոմս ամբողջ ընտանիքի համար:

Տորթեր պատրաստելը բավականին դժվար գործ է։ Այն պահանջում է որոշակի հմտություններ և տեխնիկա, ինչպես նաև հրուշակագործության հմտություններ:

Այսպես են մտածում այն ​​տնային տնտեսուհիները, ովքեր նախկինում տնական տորթեր չեն պատրաստել։ Իզուր, քանի որ բաղադրատմսին հետևելով կարող եք ինքնուրույն ու շատ հեշտությամբ տորթեր թխել:

Ամանորյա տորթ

Ամանորյա տորթ. Բաղադրիչները

_ հավի ձու — 10 հատ

_ սերուցքային պանիր — 300 գ

_ աղ — 2 պտղունց

_ շաքարավազ — 230 գ

_ ալյուր — 60 գ

_ սերուցք 33% — 400 մլ

_ աղացած պնդուկ — 200 գ

_ վանիլային շաքար — 8 գ

_ փխրեցուցիչ — 1 թեյի գդալ

_ կակաո — 15 գ

_ եգիպտացորենի օսլա — 120 գ

_ շոկոլադ — 200 գ

_ կաթ — 1 լիտր

_ կարագ — 200 գ

Ամանորյա տորթ Ամանորյա տորթ

Ամանորյա տորթ. Պատրաստման եղանակը

_ 6 ձու կոտրել տարայի մեջ, ավելացնել մի պտղունց աղ և 80 գրամ շաքարավազ։ Բաղադրությունը հարել հարիչով մինչև թանձրանա։

_ Ալյուրը խառնել փխրեցուցիչի հետ, լցնել ստացված ձվի խառնուրդի մեջ։

_ Մանրացրած պնդուկը լցնել հունցված խմորի մեջ և լցնել 24×24 սմ չափսի թխման ամանի մեջ։

_ Ջեռոցը տաքացնել 180 աստիճանով, բիսկվիթ թխել կես ժամ։

_ Այդ ընթացքում կաթսայի մեջ խառնել ձուն, աղը, 100 գրամ շաքարավազը և եգիպտացորենի օսլան։

_ Կաթը լցնել ձվի զանգվածի մեջ և մանրակրկիտ հարել։ Եփել միջին ջերմության վրա մինչև զանգվածը թանձրանա՝ անընդհատ խառնելով։

_ Կրեմը հանել կրակից, կարագը միացնել տաք խառնուրդին։ Կրեմը բաժանել երկու հավասար մասերի, լցնել ամանների մեջ։

_ Ամաններից մեկի մեջ ավելացնել շոկոլադն ու կակաոն, լավ խառնել մթերքները, մինչև գեղեցիկ դարչնագույն երանգ ստացվի։

_ Մնացած ընկույզը լցնել շոկոլադե կրեմի մեջ, իսկ սպիտակ կաթնային կրեմին ավելացնել վանիլային շաքար։

_ Բիսկվիթը կտրել երկու հորիզոնական մասի, որոնցից մեկին քսել շոկոլադե-ընկույզային կրեմով։

_ Երկրորդ թխվածքաբլիթը դնել շոկոլադե շերտի վրա, մակերեսին քսել վանիլային կրեմը։

_ Սերուցքի մեջ լցնել 50 գրամ շաքարավազ, հարել հարիչով, մինչև կայուն գագաթներ ձևավորվեն։

_ Սերուցքային պանիրը միացնել սերուցքին, հարել հարիչով, մինչև հարթվի:

_ Տորթի վերին մասը զարդարել պատրաստված սերուցքային կրեմով։ Սառնարանում թողնել տորթը, որ պնդանա մոտ 4-5 ժամ։

Ամանորյա տորթ

Ամանորյա տորթը կարող եք զարդարել լոռամրգի հատիկներով և սպիտակ շոկոլադով։

Բարի ախորժակ:

Տեսանյութ

Տորթ Ռաֆաելլո

Խնդրում ենք Գնահատեք