Ամառային աղցան. Պանրով ​​և եգիպտացորենով նախուտեստը պետք է պատրաստել

Ամառային աղցան ԱՂՑԱՆՆԵՐ

Ամառային աղցան. Այն ստացվում է համեղ և գեղեցիկ:

Բանջարեղենով միշտ կարելի է հիանալ խորտիկներ ու աղցաններ պատրաստել: Պետք է միայն մի փոքր երևակայութուն:

Պանրով ​​և եգիպտացորենով թեթև աղցանը դրանցից մեկն է:

Ամառային աղցան

Ամառային աղցան. Անհրաժեշտ բաղադրիչները

_Կանաչիներ 50 գ

_Եգիպտացորեն 400 գ

_Կոշտ պանիր 150 գ

_Ձու 3 հատ

_Մայոնեզ 4-5 ճաշի գդալ

_Աղ` ըստ ճաշակի

_Սև պղպեղ (աղացած)` ըստ ճաշակի

_Պապրիկա 2-3 պտղունց

Ամառային աղցան

Ամառային աղցան. Պատրաստման եղանակը

_Այս աղցանը շատ պարզ է պատրաստվում: Նախ, անհրաժեշտ է պահածոյացված կամ ձեր պատրաստած եգիպտացորենի հեղուկը քամել:

_Եգիպացորենը լցնել խորը ամանի մեջ: Պանիրը քերել խոշոր քերիչով, լցնել այնտեղ:

_Ձվերը նախ պետք է եփել և սառեցնել: Այժմ մաքրել դրանք, քերել խոշոր քերիչով:

_Ձուն խառնել պանրի և եգիպտացորենի հետ: Կանաչիները լավ լվանալ, ցամաքացնել թղթե սրբիչով այնուհետև մանր կտրատել և ավելացնել աղցանին:

_Աղցանը համեմել մայոնեզով կամ թթվասերով: Ավելացնել աղ, պղպեղ և մի փոքր պղպեղ` ըստ ճաշակի:

Ամառային աղցան

Անցյալ շաբաթ առաջին անգամ պատրաստեցի ամառային աղցան պանրով և եգիպտացորենով: Անկեղծ ասած, ես աղցանը պատրաստել եմ այն ​​մթերքներից, որոնք ձեռքի տակ էին: Բայց, ինչպես տեսնում եք, հետաքրքիր ստացվեց:

Բարի ախորժակ:

Տեսանյութ

Պատրասում ենք թաբուլե

Խնդրում ենք Գնահատեք