Յուրաքանչյուր տանտիրուհի ունի առնվազն մեկ ամենաարագ թխվածքաբլիթի բաղադրատոմս, որը կարող եք օգտագործել, երբ հյուրերն արդեն դռան շեմին են:
Բայց եթե չգիտեք, թե ինչպես պատրաստել ամենաարագ թխվածքաբլիթները, որոնք բառացիորեն կհալվեն ձեր բերանում, ապա անպայման ուշադրություն դարձրեք քաղցրավենիքի պատրաստման այս տարբերակին:
Ամենաարագ թխվածքաբլիթ. Անհրաժեշտ բաղադրիչները
_Կարագ 200 գր
_Շաքարավազ 150 գր
_Վանիլին՝ ըստ ճաշակի
_Աղ մի պտղունց
_Ձու 2 հատ
_Ալյուր 400 գր
_Փխրեցուցիչ 1 թեյի գդալ
Ամենաարագ թխվածքաբլիթ. Պատրաստման եղանակը
_Վերցնել կարագը. շաքարավազը և մի քիչ վանիլինը։ Այն կարելի է փոխարինել վանիլային շաքարով։
_Զանգվածին ավելացնել աղը, ամեն ինչ մանրակրկիտ խառնել, կարող եք հարիչով խառնել։
_Այնուհետև ավելացնել 1 ձու և մեկ դեղնուց։ Եվս մեկ անգամ մանրակրկիտ խառնել հարիչով։
_Զանգվածը պետք է միատարր լինի, շաքարավազն ամբողջությամբ լուծված։
_Այժմ ավելացնել ալյուրը և մեկ թեյի գդալ փխրեցուցիչը։ Ամեն ինչ զգուշորեն խառնել:
_Զանգվածը պետք է լինի շատ պլաստիկ։
_Ժամանակն է ձևավորել թխվածքաբլիթներ։ Դրանք կարող է լինել տարբեր ձևերի։
_Ամենահեշտ ճանապարհը, իհարկե, թխվածքաբլիթները գնդիկներով անելն է։
_Այժմ յուրաքանչյուր գնդիկ պետք է թաթախել նախ ձվի սպիտակուցի, իսկ հետո շաքարավազի մեջ։
_Թխվածքաբլիթները դնել ջեռոցի տապակի վրա։
_Թխել 180 աստիճանով տաքացված ջեռոցում 25 րոպե։
Այս թխվածքաբլիթները բառացիորեն հալչում են ձեր բերանում և ավելի քան գրավիչ տեսք ունեն։
Մեկ այլ հետաքրքիր առանձնահատկությունն այն է, որ թխվածքաբլիթները շաքարավազի շնորհիվ միշտ դառնում են շատ խրթխրթան՝ գեղեցիկ փայլուն կեղևով (սա ստացվում է ձվի սպիտակուցի շնորհիվ): Եվ մի մոռացեք վանիլինի մասին, որը տալիս է հիանալի համ:
Բարի ախորժակ:
Տեսանյութ
Կաթնաշոռով թխվածքաբլիթներ 2 րոպեում