Ամենաարագ թխվածքաբլիթ. 5 րոպեում ստացվող պարզ համեղ և մատչելի աղանդեր թեյի համար

Ամենաարագ թխվածքաբլիթ ՔԱՂՑՐԱՎԵՆԻՔ

Յուրաքանչյուր տանտիրուհի ունի առնվազն մեկ ամենաարագ թխվածքաբլիթի բաղադրատոմս, որը կարող եք օգտագործել, երբ հյուրերն արդեն դռան շեմին են:

Բայց եթե չգիտեք, թե ինչպես պատրաստել ամենաարագ թխվածքաբլիթները, որոնք բառացիորեն կհալվեն ձեր բերանում, ապա անպայման ուշադրություն դարձրեք քաղցրավենիքի պատրաստման այս տարբերակին:

Ամենաարագ թխվածքաբլիթ

Ամենաարագ թխվածքաբլիթ. Անհրաժեշտ բաղադրիչները

_Կարագ 200 գր

_Շաքարավազ 150 գր

_Վանիլին՝ ըստ ճաշակի

_Աղ մի պտղունց

_Ձու 2 հատ

_Ալյուր 400 գր

_Փխրեցուցիչ 1 թեյի գդալ

Ամենաարագ թխվածքաբլիթ

Ամենաարագ թխվածքաբլիթ. Պատրաստման եղանակը

_Վերցնել կարագը. շաքարավազը և մի քիչ վանիլինը։ Այն կարելի է փոխարինել վանիլային շաքարով։

_Զանգվածին ավելացնել աղը, ամեն ինչ մանրակրկիտ խառնել, կարող եք հարիչով խառնել։

_Այնուհետև ավելացնել 1 ձու և մեկ դեղնուց։ Եվս մեկ անգամ մանրակրկիտ խառնել հարիչով։

_Զանգվածը պետք է միատարր լինի, շաքարավազն ամբողջությամբ լուծված։

_Այժմ ավելացնել ալյուրը և մեկ թեյի գդալ փխրեցուցիչը։ Ամեն ինչ զգուշորեն խառնել:

_Զանգվածը պետք է լինի շատ պլաստիկ։

_Ժամանակն է ձևավորել թխվածքաբլիթներ։ Դրանք կարող է լինել տարբեր ձևերի։

_Ամենահեշտ ճանապարհը, իհարկե, թխվածքաբլիթները գնդիկներով անելն է։

_Այժմ յուրաքանչյուր գնդիկ պետք է թաթախել նախ ձվի սպիտակուցի, իսկ հետո շաքարավազի մեջ։

_Թխվածքաբլիթները դնել ջեռոցի տապակի վրա։

_Թխել 180 աստիճանով տաքացված ջեռոցում 25 րոպե։

Ամենաարագ թխվածքաբլիթ

Այս թխվածքաբլիթները բառացիորեն հալչում են ձեր բերանում և ավելի քան գրավիչ տեսք ունեն։

Մեկ այլ հետաքրքիր առանձնահատկությունն այն է, որ թխվածքաբլիթները շաքարավազի շնորհիվ միշտ դառնում են շատ խրթխրթան՝ գեղեցիկ փայլուն կեղևով (սա ստացվում է ձվի սպիտակուցի շնորհիվ): Եվ մի մոռացեք վանիլինի մասին, որը տալիս է հիանալի համ:

Բարի ախորժակ:

Տեսանյութ

Կաթնաշոռով թխվածքաբլիթներ 2 րոպեում

Խնդրում ենք Գնահատեք