Ամենաարագ նախուտեստը. Վերցրեք դատարկ շիշ և վարունգ և կհիանաք արդյունքից:
Ես պատրաստում եմ վարունգի համեղ նախուտեստ շշի մեջ: Շատ պարզ է արվում ամեն ինչ, իսկ մարինացված վարունգի համը գերազանցում է բոլոր սպասելիքները:
Содержание
Ամենաարագ նախուտեստը. Անհրաժեշտ բաղադրիչները
- Վարունգ — 3 հատ
- Բուսական յուղ — 2 ճաշի գդալ
- Սոյայի սոուս — 2 ճաշի գդալ
- Կիտրոնի հյութ — 1 ճաշի գդալ
- Մեղր — 1 թեյի գդալ
- Սխտոր — 2 պճեղ
- Չիլի՝ ըստ ճաշակի
- Շիշ — 1 լիտրանոց
Ամենաարագ նախուտեստը. Պատրաստման եղանակը
- Լվացած վարունգի եզրերը կտրել և այն կտրատեք հաստ շրջանակներով:
- Վերցրեք 1 լիտրանոց պլաստիկե շիշ և կտրել վերևի մասը:
- Կտրտած վարունգը լցնել շշի մեջ:
- Պատրաստել մարինադ. Դա անելու համար փոքր խորը ամանի մեջ լցնել 2 ճաշի գդալ սոյայի սոուս, 2 ճաշի գդալ բուսական յուղ, 1 ճաշի գդալ կիտրոնի հյութ, 2 պճեղ ճզմած սխտոր, 1 թեյի գդալ մեղր և կծու պղպեղ՝ ըստ ճաշակի: Մանրակրկիտ խառնել:
- Պատրաստված մարինադը լցնել վարունգի վրա:
- Շիշը ծածկել կտրված վերևի մասով և դնել սառնարանում:
Մի քիչ ժամանակ է պահանջվում բանջարեղենը կտրատելու համար, այնպես որ կարող եք ասել, որ սա արագ բաղադրատոմս է:
Առավել հաճելի համ ստանալու համար անհրաժեշտ է, որ վարունգը երկու ժամ մարինացվի: Դրանից հետո այս խորտիկից հագենալ չի լինի:
Պատրաստի վարունգը ստացվում է աներևակայելի համեղ, խրթխրթան` քաղցր և թթու մարինադով:
Բարի ախորժակ
Տեսանյութ
Տոնական աղցան