Նույնիսկ սկսնակը կարող է թխել այս Անանասով կարկանդակը:
Այն չի պահանջում բարդ բաղադրիչներ, քանի որ ամեն ինչ հնարավորինս պարզ է և համեղ։ Սա բուրավետ և ընտանիքին ինչ-որ կերպ հաճույք պատճառելու տարբերակներից մեկն է։
Անանասով կարկանդակ. Անհրաժեշտ բաղադրիչները
_Ձու 2 հատ
_Շաքարավազ 100 գր
_Վանիլին մեկ տուփ
_Արևածաղկի ձեթ 100 մլ
_Մածուն 100 գր
_Ալյուր 180 գր
_Փխրեցուցիչ 12 գր
_Պահածոյացված արքայախնձոր 6 կտոր
_Աղացած նուշ՝ ըստ ճաշակի
_Շաքարի փոշի՝ ցանելու համար
Անանասով կարկանդակ. Պատրաստման եղանակը
_Ձուն կոտրել ամանի մեջ, ապա լցնել շաքարավազը և վանիլինը, ամեն ինչ խառնել հարիչով։
_Ավելացնել արևածաղկի ձեթը և մածունը, խառնել հարիչով։
_Ալյուրն ու փխրեցուցիչը մաղել, չոր և հեղուկ բաղադրիչները խառնել, խմորը դարձնել համասեռ, որպեսզի գնդիկներ չլինեն։
_Ջեռոցի տապակի վրա յուղաթուղթ դնել, վրան լցնել խմորը, հավասարաչափ տարածել:
_Արքայախնձորի կտորները կտրատել, ապա գեղեցիկ շարել խմորի վրա։
_Գեղեցկության համար վրան աղացած նուշ ցանել։
_Դնել 180 աստիճան տաքացրած ջեռոցը 35 րոպեով։
_Թխվածքը պատրաստ է, պետք է հանել կաղապարից և վրան շաքարի փոշի վանել:
Այժմ կարող եք համեղ նրբությունը մատուցել սեղանին։
Բարի ախորժակ:
Տեսանյութ
Սալորով բիսկվիթ