Արագ տորթ միկրոալիքային վառարանում` ընդամենը 10 րոպեում:
Ոչ բոլոր տնային տնտեսուհիներն են սիրում տորթեր պատրաստել, քանի որ դրա համար պետք է շատ ժամանակ և ջանքեր ծախսել: Իսկ ի՞նչ կլինի, եթե ասենք, որ միկրոալիքային վառարանում կարող եք տորթ պատրաստել ընդամենը 10-15 րոպեի ընթացքում: Դուք պետք է փորձեք և կհամոզվեք:
Արագ տորթ կարելի է պատրաստել, եթե հյուրերն արդեն դռան շեմին են, իսկ դուք մոռացել եք հյուրասիրելու քաղցրավենիքի մասին: Կամ պատկերացրեք, թե ինչպես կզարմանա ձեր ընտանիքը, երբ շաբաթ առավոտյան 10 րոպեի ընթացքում թեյի հետ մատուցելու տորթ պատրաստեք:
Միկրոալիքային վառարանում տորթի համար կրեմ պատրաստելիս կարող եք օգտագործել կաթնաշոռ, մասկարպոնե, մածուն կամ ինչ-որ բան ձեր ճաշակի համար: Կրեմի շաքարավազը հեշտությամբ փոխարինվում է փոշի շաքարով: Բացի այդ, դուք իհարկե կարող եք զարդարել տորթը շատ հետաքրքիր ձևերով: Փորձեք օգտագործել այլ ընկույզներ, հատապտուղներ, մրգերի կտորներ, շոկոլադե չիպսեր կամ այլ բան:
Պահպանեք բաղադրատոմսը և փորձեք:
Արագ տորթ. Բաղադրիչները
- Ձու 2 հատ
- Ցորենի ալյուր 5 ճաշի գդալ
- Կակաոյի փոշի 1 ճաշի գդալ
- Աղ 1 պտղունց
- Կաթ 6 ճաշի գդալ
- Արևածաղկի ձեթ 2 ճաշի գդալ
- Շաքար 260 գ
- Սոդա 0,5 թեյի գդալ
- Քացախ 1 թեյի գդալ
- Ջուր 150 մլ
- Թթվասեր 350 մլ
- նուշ` ըստ ճաշակի
Արագ տորթ. Պատրաստման եղանակը
- Հարել ձվերը, դրանց վրա ավելացնել 150 գ շաքարավազ, մի պտղունց աղ և կաթ, խառնել:
- Մաղել ալյուրը և կակաոն, լավ խառնել: Հանգցնել սոդան քացախով և լցնել մնացած բաղադրիչների մեջ, բուսական յուղի հետ միասին, խառնել:
- Լցնել խմորը ձևամանի մեջ և առավելագույն հզորության տակ դրեք մոտ 4-5 րոպե վառարանի մեջ: Պատրաստի խմորը 10 րոպե թող մնա միկրոալիքային վառարանում:
- Կրեմը պատրաստելու համար սերուցքը հարել 60 գ շաքարով:
- Այժմ պետք է պատրաստեք օշարակ, որը պետք է քսել տորթին: Խառնել ջուրը մնացած շաքարավազի հետ և եռացնել:
- Կիսել խմորի շերտը երկու մասի, սկզբում վրան քսեք օշարակը, ապա պատել կրեմով:
- Ծածկել երկրորդ շերտով: Քսել տորթի վերևը և կողքերը կրեմով: Վերևում ցանել մանրացված ընկույզը:
Արագ տորթը պատրաստ է:
Բարի ախորժակ: