Արագ Տորթ. 15 րոպեում պատրաստվող համեղ ու նուրբ քաղցրավենիք

Արագ Տորթ ՔԱՂՑՐԱՎԵՆԻՔ

Պատրաստեք համեղ, Արագ Տորթ, եթե ​​հոգնել եք բարդ և թանկարժեք տորթերի բաղադրատոմսերից:

Եկեք կոտրենք կարծրատիպերը, կան նաև տնտեսող, համեղ աղանդերի բաղադրատոմսեր ցանկացած միջոցառման համար։ Մենք կխոսենք պատրաստման նման եղանակներից մեկի մասին։

Արագ Տորթ

Արագ Տորթ. Բաղադրիչները

_ հավի ձու — 5 հատ

_ ջուր — 100 մլ

_ շաքարավազ — 150 գ

_ ընկույզ — 40 գ

_ եփած խտացրած կաթ — 300 գ

_ ալյուր — 130 գ

_ մասկարպոնե — 500 գ

_ աղ — 1 պտղունց

_ վանիլի էքստրակտ — 1 թեյի գդալ

Արագ Տորթ Արագ Տորթ Արագ Տորթ

Արագ Տորթ. Պատրաստման եղանակը

_ Սկզբում ընկույզը թեթև տապակել միջին ջերմության վրա, մինչև ոսկե դարչնագույնը: Այս բաղադրատոմսի համար կարող եք վերցնել ցանկացած տեսակի ընկույզ՝ նուշ, պիստակ, ընկույզ։ Տապակած ընկույզը բլենդերով մանրացնել:

_ Սպիտակուցները բաժանել դեղնուցներից և լցվում տարբեր ամանների մեջ։

_ Սպիտակուցները հարել մինչև սպիտակ փրփուրը, ապա լցնել 100 գրամ շաքարավազ։

_ Շարունակել հարել սպիտակուցային խառնուրդը մինչև կրեմի թանձրությունը:

_ Ավելացնել դեղնուցներն ու վանիլի էքստրակտը, հարել հարիչով, մինչև հարթ լինի։ Խառնել նաև ընկույզի փշրանքները։

_ Մաղած ալյուրը լցնել զանգվածի մեջ՝ աստիճանաբար բահիկով խառնելով խմորը։

_ Պատրաստել ջեռոցի տապակ 30×40 սմ, դրա վրա յուղաթուղթ դնել։

_ Խմորը լցնել տապակի մեջ՝ հավասարաչափ տարածելով այն։

_ 180 աստիճան տաքացրած ջեռոցում 15 րոպե թխել բիսկվիթը։

_ Այնուհետև թող այն սառչի, կտրել երեք հավասար մասերի։

_ Ներծծման համար 50 գրամ շաքարավազը խառնել ջրի հետ, քաղցր հեղուկը կաթսայի մեջ հասցնել եռման, ապա սառեցնել։

_ Առանձին տարայի մեջ խառնել Մասկարպոնեն և խտացրած կաթը բահիկով, պետք է համասեռ զանգված ստացվի։

_ Յուրաքանչյուր բիսկվիթի կտորը թրջել շաքարաջրով։

_ Այնուհետև վրան դնել երկու գդալ կրեմ՝ հավասարաչափ քսել մակերեսին։

_ Երեք կտորներով տորթ հավաքել, կողքերին կրեմ քսելով։

_ Մնում է միայն աղանդերը զարդարել։

Արագ Տորթ

Կարող եք օգտագործել ընկույզներ, կրեմ կամ մրգերի կտորներ:

Բարի ախորժակ:

Տեսանյութ

Շքեղ տորթ Էսթերխազի

Խնդրում ենք Գնահատեք