Բալի մուրաբա. Թագավորական համով, բուրավետ քաղցրավենիք

Բալի մուրաբա Պահածոներ

Առաջարկում ենք պատրաստել շատ բուրավետ, թանձր, հարուստ համով բալի մուրաբա:

Այն այնքան վառ համով և գույնով է ստացվում, որ սրանից հետո այս բաղադրատոմսով միշտ մուրաբա կպատրաստեք։

Բալի մուրաբա

Բալի մուրաբա. Անհրաժեշտ բաղադրիչները

_Առանց կորիզի բալ 2 կգ

_Շաքարավազ 1 կգ 400 գր, եթե քաղցր եք ուզում՝ ավելացրեք ևս 200 — 300 գր

Բալի մուրաբա

Բալի մուրաբա

Բալի մուրաբա. Պատրաստման եղանակը

_Առանց կորիզների բալի մի մասը լցնել տարայի մեջ և տրորել դրանք ընկղմվող բլենդերով։

_Եռալուց հետո եփել 5 րոպե՝ մարմանդ կրակի վրա։

_Լցնել շաքարավազը ըստ բաղադրատոմսի և եթե հատապտուղները թթու են, էլի ավելացնել:

_Խառնել զանգվածը և եփել այնքան, մինչև շաքարավազը լուծվի։

_Եթե ​​բալի մեջ հյութը քիչ է և շաքարավազը լավ չի լուծվում, կարելի է լցնել այն հյութը, որն արտազատվել է բալի այն հատվածում, որը դեռ մնացել է։

_Եփել 5 րոպե և ավելացնել բալի երկրորդ մասը, եփել 5 րոպե՝ եռալուց հետո։

_Թողնել սառչի առանց կափարիչի, որպեսզի կոնդենսատը չլցվի մուրաբայի մեջ։

_Եթե ​​փոքր-ինչ հովացած մուրաբայի վրա փրփուր կա, կարելի է անձեռոցիկ դնել ու հեշտությամբ հեռացնել։

_Հաջորդ առավոտյան եռացնել և եփել 5-7 րոպե։

_Թողնել մուրաբան սառչի և լցնել ​​ստերիլիզացված բանկաների մեջ, փակել կափարիչներով և պահել նկուղում:

Բալի մուրաբա

Մուրաբայի հարուստ սուտակե գույնը շատ գրավիչ և ախորժելի տեսք ունի: Ձեզ անպայման դուր կգա այս թանձր մուրաբան։

Բարի ախորժակ:

Տեսանյութ

Դեղձի չիր. Պատրաստման եղանակը

Խնդրում ենք Գնահատեք