Բալով և բանանով աղանդեր. Պաղպաղակի փոխարեն ես հաճախ պատրաստում եմ այս համեղ, առողջ, ցածր կալորիականությամբ աղանդերը ընդամենը երեք բաղադրիչով (5 րոպեի ընթացքում)
Երբ գալիս է թարմ մրգերի և հատապտուղների սեզոնը, դրանցից կարող եք պատրաստել առավել համեղ, առողջ, անուշաբույր, թեթև և թարմ աղանդեր՝ Պաղպաղակի հիանալի այլընտրանք:
Բալովև բանանով աղանդեր. Պատրաստման համար հարկավոր են հետևյալ բաղադրիչները
-բալ, թարմ կամ սառեցված, առանց կորիզների 300 գ
_բանան 3 հատ
_սառը կաթ 300 գ
_շաքարի փոշի
Բալով և բանանով աղանդեր. Պատրաստման եղանակը
_Կտրեք բանանը շերտերով և սառեցրեք:
_Եթե բալը թարմ է, հեռացրեք սերմերը և սառեցրեք:
_Բլենդերի օգնությամբ, բալը և բանանը վերածեք խյուսի, մեջը լցրեք շատ սառը կաթը և հարեք մինչև հարթ զանգված ստացվի:
_Ըստ ճաշակի կարող եք ավելացնել շաքարի փոշի, այդպիսով աղանդերը կլինի այնքան քաղցր, որքան ցանկանում եք:
_Լցնել աղանդերը ամանների մեջ և մատուցել: Եթե զանգվածը շատ է հալվել, կարող եք 1 ժամով դնել սառցարան և պարբերաբար հանել, որ խառնեք:
Բալով և բանանով աղանդերը պատրաստ է, կարող եք փորձել ցանկացած հատապտուղ և միրգ, իսկ կաթը հիանալի կերպով փոխարինվում է հարած սերուցքով:
Բարի ախորժակ
Տեսանյութ
Պաղպաղակ