Բալով և բանանով աղանդեր. Մրգային նրբահամ քաղցրավենիք

Բալով և բանանով աղանդեր ՔԱՂՑՐԱՎԵՆԻՔ

Բալով և բանանով աղանդեր. Պաղպաղակի փոխարեն ես հաճախ պատրաստում եմ այս համեղ, առողջ, ցածր կալորիականությամբ աղանդերը ընդամենը երեք բաղադրիչով (5 րոպեի ընթացքում)

Երբ գալիս է թարմ մրգերի և հատապտուղների սեզոնը, դրանցից կարող եք պատրաստել առավել համեղ, առողջ, անուշաբույր, թեթև և թարմ աղանդեր՝ Պաղպաղակի հիանալի այլընտրանք:

Բալով և բանանով աղանդեր

Բալովև բանանով աղանդեր. Պատրաստման համար հարկավոր են հետևյալ բաղադրիչները

-բալ, թարմ կամ սառեցված, առանց կորիզների 300 գ

_բանան 3 հատ

_սառը կաթ 300 գ

_շաքարի փոշի

բանանով կարկանդակ

Բալով և բանանով աղանդեր

Բալով և բանանով աղանդեր. Պատրաստման եղանակը

_Կտրեք բանանը շերտերով և սառեցրեք:

_Եթե ​​բալը թարմ է, հեռացրեք սերմերը և սառեցրեք:

_Բլենդերի օգնությամբ, բալը և բանանը վերածեք խյուսի, մեջը լցրեք շատ սառը կաթը և հարեք մինչև հարթ զանգված ստացվի:

_Ըստ ճաշակի կարող եք ավելացնել շաքարի փոշի, այդպիսով աղանդերը կլինի այնքան քաղցր, որքան ցանկանում եք:

_Լցնել աղանդերը ամանների մեջ և մատուցել: Եթե ​​զանգվածը շատ է հալվել, կարող եք 1 ժամով դնել սառցարան և պարբերաբար հանել, որ խառնեք:

Բալով և բանանով աղանդեր

Բալով և բանանով աղանդերը պատրաստ է, կարող եք փորձել ցանկացած հատապտուղ և միրգ, իսկ կաթը հիանալի կերպով փոխարինվում է հարած սերուցքով:

Բարի ախորժակ

Տեսանյութ

Պաղպաղակ

Խնդրում ենք Գնահատեք