Պետք չէ այս համեղ Բանոֆի թխվածքը համտեսելու համար գնալ Անգլիա. դուք կարող եք տանը մի քանի րոպեում պատրաստել այս բաղադրատոմսով:
Բանոֆի թխվածք. Անհրաժեշտ բաղադրիչները
_Ոչ շատ քաղցր թխվածքաբլիթներ 300 գր
_Սերուցք 35% 300 մլ
_Եփած խտացրած կաթ 1 տուփ
_Բանան 3 հատ
_Շոկոլադ 50 գր
_Կարագ 70 գր
Բանոֆի թխվածք. Պատրաստման եղանակը
_Կարագը հալեցնել և թողնել մի փոքր սառչի։ Թխվածքաբլիթները լցնել տոպրակի մեջ և գրտնակով մանրացնել դրանք՝ փոքր փշրանքներով:
_Փշրանքները տեղափոխել ամանի մեջ և խառնել հալած կարագով։
_Լցնել 22 սմ բացվող կաղապարի օղակը ափսեի վրա և լցնել թխվածքաբլիթները: Լավ սեղմել, որպեսզի հիմք ձևավորվի:
_Բանանը կտրատել շերտերով։ Խտացրած կաթը լցնել կաթսայի մեջ և մի քիչ տաքացնել, որ մի քիչ ջրիկանա, ավելի հարմար կլինի քսել։ Սերուցքը հարել այնքան, մինչև լավ փրփրի:
_Հիմքի վրա լցնել խտացրած կաթը և բահիկով հարթեցնել, վրան շարել բանանի շերտերը:
_Վերջին շերտով քսել հարած սերուցքը։ Պատրաստի թխվածքը 1 ժամով դնել սառնարանը։
_Այնուհետև մարմանդ կրակի վրա հալեցնել շոկոլադը և մատուցելուց առաջ զարդարել աղանդերը։
Բարի ախորժակ:
Տեսանյութ
Տորթ առանց ջեռոցի Չիզքեյք