Բեզե, որը միշտ ստացվում է. Մի փոքր ժամանակ և համեղ եթերային աղանդերը պատրաստ է

Բեզե ՔԱՂՑՐԱՎԵՆԻՔ

Այս բաղադրատոմսով պատրաստված բեզեն ստացվում է չոր ու չկպչող: Դրանցով կարելի է զարդարել տորթերը կամ պարզապես հաճույք պատճառել ինքներդ ձեզ և ձեր սիրելիներին քաղցր, եթերային հյուրասիրությամբ:

Բեզե

Բեզե, որը միշտ ստացվում է. Անհրաժեշտ բաղադրիչներ

_Սպիտակուց 100 գ

_Շաքար 170 գ

_Շաքարի փոշի 30 գ

_Սննդային գունանյութ

Բեզե

Բեզե, որը միշտ ստացվում է. Քայլ առ քայլ բաղադրատոմս

_Սպիտակուցները լցնել խորը ամանի մեջ, ապա ավելացնել շաքարավազը, ամանը դնել գոլորշու բաղնիքի վրա, ամանի հատակը չպետք է կպչի ջրին:

_Ամանը դնել վառարանի վրա, տաքացնել այն և անընդհատ խառնել այնքան ժամանակ, մինչև շաքարն ամբողջությամբ լուծվի: Ջերմաստիճանը պետք է լինի մոտ 40-ից 50 աստիճան:

_Երբ սպիտակուցները պատրաստ լինեն, հանել կրակից և սկսեք հարել: Սկզբում հարիչի արագությունը պետք է լինի ցածր, իսկ հետո աստիճանաբար բարձրացնել մինչև ​​առավելագույնի:

Հարելու վերջում ավելացնել շաքարի փոշի, որպեսզի բեզեն չկորցնի իր ձևը: Հարելի ևս 1 րոպե:

Պատրաստի խառնուրդը բաժանել երկու մասի, յուրաքանչյուրին ավելացնել տարբեր գույների ներկանյութեր:

Սննդային թաղանթի վրա լցնել մի գույնի խառնուրդը, ուղղանկյուն ձևավորել, դրա վրա լցնել մյուս գույնի խառնուրդ և հավասարապես տարածել:

Ծալել թաղանթը, եղմել այնպես, որ օդը դուրս գա, ոլորել թաղանթի ծայրերը: Կտրել մի կողմի հանգույցը և  լցնել խմորեղենի տոպրակի մեջ:

  1. Տապակի վրա փռել յուղաթուղթ, խոհարարական տոպրակի օգնությամբ ձևավորել, մեջ փայտիկներ խրել, մնացած տարածքներում ավելի մանր չափի ձևավորել: Դնել արդեն տաք ջեռոցում և չորացնել 70-ից 90 աստիճան ջերմաստիճանում:

Բեզե

Բեզեն պատրաստ է: Ստացվում է այնքան համեղ, պայծառ ու ախորժելի, որ հնարավորինս շուտ ցանկանում եք փորձել գոնե մի փոքրիկ կտոր:

Բարի ախորժակ

Տեսանյութ

Համեղ շոկ մանժե

Խնդրում ենք Գնահատեք