Դդմիկը կորեական ձևով. Աղցանի հիանալի տարբերակ, գունեղ և համեղ

Դդմիկը կորեական ձևով ԱՂՑԱՆՆԵՐ

Դդմիկը կորեական ձևով. Աղցանի հիանալի տարբերակ, գունեղ և համեղ

Պատրաստումը ստացվում է կծու, փխրուն, շատ բուրավետ և համեղ: Այս աղցանը հաստատ ձեզ դուր կգա, դրա համար մթերքներն ամենապարզ և մատչելի են:

Դդմիկը կորեական ձևով

Դդմիկը կորեական ձևով. Անհրաժեշտ բաղադրիչները

  • Դդմիկ 1,5 կգ
  • Գազար 3 հատ
  • Քաղցր բուլղարական բիբար 3 հատ
  • Սխտոր 1 գլուխ
  • Ռեհան 1 փունջ
  • Համեմ 1 թեյի գդալ
  • Կծու պղպեղ` ըստ ճաշակի
  • Աղ 1 ճաշի գդալ
  • Շաքար 4 ճաշի գդալ
  • Քացախ 9% 80 մլ
  • Բուսական յուղ 80 մլ

Դդմիկը կորեական ձևով

Դդմիկը կորեական ձևով. Անհրաժեշտ բաղադրիչները

  1. Դդմիկը, բուլղարական պղպեղը և գազարը կտրել բարակ շերտերով կամ քերել կորեական գազարի քերիչով:
  2. Խորհուրդ. Աղցանը ոչ միայն համեղ, այլև գեղեցիկ դարձնելու համար վերցրեք տարբեր գույների բանջարեղեն:
  3. Խառնել բանջարեղենը խոտաբույսերով, կծու պղպեղով, աղով և շաքարով, պղպեղով, համեմով, պղպեղով և սխտորով, քացախով:
  4. Տաքացնել բուսական յուղը և վրան լցնել համեմունքները:
  5. Խառնել և թողնել 3 ժամ ՝ ժամանակ առ ժամանակ խառնելով:
  6. Ստերիլ բանկաների մեջ սեղմելով դասավորել բանաջարեղենը և լցնել արտազատված հյութը:
  7. Հուշում. Բահիկով սեղմել բանջարեղենը, որպեսզի պահածոյի բանկաների մեջ օդ չմնա:
  8. Բանկաները ծածկել կափարիչներով:
  9. Կաթսայի մեջ դնել սրբիչ և լցնել տաք ջուր:
  10. Պետք է մանրէազերծել 20 րոպե եռացող ջրով` 0,5 բանկաները:
  11. Այժմ լավ փակել կափարիչները, գլխիվայր շրջել պահածոները, փաթաթել դրանք, թողնել մինչև սառչեն:
  12. Աղցանը կարելի է պահել նկուղում կամ պահարանում:

Դդմիկը կորեական ձևով

Աղցանը շատ համեղ է, բանջարեղենը խրթխրթան է ստացվում, այն ցանկացած տոնական սեղանի և պարզապես ընթրիքի համար հիանալի լրացում է:

Բարի ախորժակ:

Տեսանյութ

Թարմ կաղամբով աղցան

Խնդրում ենք Գնահատեք