Դդմիկը կորեական ձևով. Աղցանի հիանալի տարբերակ, գունեղ և համեղ
Պատրաստումը ստացվում է կծու, փխրուն, շատ բուրավետ և համեղ: Այս աղցանը հաստատ ձեզ դուր կգա, դրա համար մթերքներն ամենապարզ և մատչելի են:
Содержание
Դդմիկը կորեական ձևով. Անհրաժեշտ բաղադրիչները
- Դդմիկ 1,5 կգ
- Գազար 3 հատ
- Քաղցր բուլղարական բիբար 3 հատ
- Սխտոր 1 գլուխ
- Ռեհան 1 փունջ
- Համեմ 1 թեյի գդալ
- Կծու պղպեղ` ըստ ճաշակի
- Աղ 1 ճաշի գդալ
- Շաքար 4 ճաշի գդալ
- Քացախ 9% 80 մլ
- Բուսական յուղ 80 մլ
Դդմիկը կորեական ձևով. Անհրաժեշտ բաղադրիչները
- Դդմիկը, բուլղարական պղպեղը և գազարը կտրել բարակ շերտերով կամ քերել կորեական գազարի քերիչով:
- Խորհուրդ. Աղցանը ոչ միայն համեղ, այլև գեղեցիկ դարձնելու համար վերցրեք տարբեր գույների բանջարեղեն:
- Խառնել բանջարեղենը խոտաբույսերով, կծու պղպեղով, աղով և շաքարով, պղպեղով, համեմով, պղպեղով և սխտորով, քացախով:
- Տաքացնել բուսական յուղը և վրան լցնել համեմունքները:
- Խառնել և թողնել 3 ժամ ՝ ժամանակ առ ժամանակ խառնելով:
- Ստերիլ բանկաների մեջ սեղմելով դասավորել բանաջարեղենը և լցնել արտազատված հյութը:
- Հուշում. Բահիկով սեղմել բանջարեղենը, որպեսզի պահածոյի բանկաների մեջ օդ չմնա:
- Բանկաները ծածկել կափարիչներով:
- Կաթսայի մեջ դնել սրբիչ և լցնել տաք ջուր:
- Պետք է մանրէազերծել 20 րոպե եռացող ջրով` 0,5 բանկաները:
- Այժմ լավ փակել կափարիչները, գլխիվայր շրջել պահածոները, փաթաթել դրանք, թողնել մինչև սառչեն:
- Աղցանը կարելի է պահել նկուղում կամ պահարանում:
Աղցանը շատ համեղ է, բանջարեղենը խրթխրթան է ստացվում, այն ցանկացած տոնական սեղանի և պարզապես ընթրիքի համար հիանալի լրացում է:
Բարի ախորժակ:
Տեսանյութ
Թարմ կաղամբով աղցան