Դդմիկը սամիթով և սխտորով. Ընդամենը 20 րոպե և ամառային խորտիկը պատրաստ է սեղանին մատուցելու համար

Դդմիկը սամիթով և սխտորով. Ընդամենը 20 րոպե ժամանակ և ամառային խորտիկը պատրաստ է սեղանին: Բաղադրատոմսը, որը So Taste- ը այսօր կկիսվի ձեզ հետ, կարելի է անվանել անվտանգ ցուկկինի պատրաստելու ամենապարզ և, միևնույն ժամանակ, համեղ միջոց: Այս ուտեստը կարող է լինել հիանալի կողմնակի ճաշատեսակ խորոված մսի համար, կամ այն ​​կարող է պարզապես մատուցվել որպես նախուտեստ: Ձեզ հարկավոր չէ շատ մանիպուլյացիաներ անել և երկար ժամանակ խաղալ բանջարեղենի հետ:  Եվ սա ցուկկինի համադրություն է սխտորի հետ ... Հիացմունք:նվազագույն բաղադրիչներ  Դդմիկը սամիթով և սխտորով. Անհրաժեշտ բաղադրիչները Դդմիկ 400-500 գ Արևածաղկի ձեթ 60-70 մլ Սխտոր 3 պճեղ Քացախ 2 ճաշի գդալ Մեղր 1 ճաշի գդալ Աղ ՝ ըստ ճաշակի Սև պղպեղ (աղացած) `ըստ ճաշակի Սամիթ 1 փունջ Դդմիկը սամիթով և սխտորով. Պատրաստման եղանակը Լվանալ բանջարեղենը, չորացնել և կտրել երկար բարակ շերտ `օգտագործելով դանակ կամ բանջարեղենային գործիք: Մի փոքր աղացրեք նրանց և թողեք նստեն 10 րոպե: Կտրտեք սամիթը, մանրացրեք սխտորը: Միացրեք սխտորը մեղրի, քացախի, պղպեղի և յուղի հետ: Dուկկինից քամել հյութը, սամիթը ավելացնել դրանց, ծածկել մարինադով և խառնել: Նախուտեստը երկու ժամով դրեք սառնարանում, որպեսզի մարինացվի: Դդմիկը սամիթով և սխտորով պատրաստ է: Այս եղանակով պատրաստված դդմիկը մատուցեք որպես սառը խորտիկ: Հավատացեք, Ձեր հյուրերը գոհ կլինեն այս հյուրասիրությունից: Բարի ախորժակ Տեսանյութ Դդմիկով կոտլետ ՍԱՌԸ ՈՒՏԵՍՏՆԵՐ

Դդմիկը սամիթով և սխտորով. Բաղադրատոմսը, որն այսօր կկիսվենք ձեզ հետ, կարելի է անվանել դդմիկ պատրաստելու ամենապարզ և, միևնույն ժամանակ, համեղ միջոցը:

Այս ուտեստը կարող է լինել հիանալի կողմնակի ճաշատեսակ խորոված մսի համար, կամ ​​կարող է պարզապես մատուցվել որպես նախուտեստ:

Պետք չէ շատ քայլեր անել և երկար ժամանակ զբաղվել բանջարեղենի հետ: Սա դդմիկի հիանալի համադրություն է սխտորի հետ … Ուղղակի հրաշք է՝ նվազագույն բաղադրիչներով:

Դդմիկը սամիթով

Դդմիկը սամիթով և սխտորով. Անհրաժեշտ բաղադրիչները

_Դդմիկ 400-500 գ

_Արևածաղկի ձեթ 60-70 մլ

_Սխտոր 3 պճեղ

_Քացախ 2 ճաշի գդալ

_Մեղր 1 ճաշի գդալ

_Աղ ՝ ըստ ճաշակի

_Սև պղպեղ (աղացած) `ըստ ճաշակի

_Սամիթ 1 փունջ

Դդմիկը սամիթով

Դդմիկը սամիթով և սխտորով. Պատրաստման եղանակը

  1. Լվանալ բանջարեղենը, չորացնել և կտրել երկար բարակ շերտերով` օգտագործելով դանակ կամ բանջարեղեն մաքրելու հարմարանք:
  2. Մի փոքր աղ անել և թող մնան 10 րոպե:
  3. Կտրատել սամիթը, մանրացնել սխտորը: Խառնել սխտորը մեղրի, քացախի, պղպեղի և յուղի հետ:
  4. Դդմիկից քամել հյութը, սամիթը ավելացնել դդմիկի կտորների վրա, ծածկել մարինադով և խառնել:
  5. Նախուտեստը երկու ժամով դնել սառնարանում, որպեսզի մարինացվի:

Դդմիկը սամիթով և սխտորով պատրաստ է: Այս եղանակով պատրաստված դդմիկը մատուցեք որպես սառը խորտիկ: Հավատացեք, Ձեր հյուրերը գոհ կլինեն այս հյուրասիրությունից:

Բարի ախորժակ

Տեսանյութ

Դդմիկով կոտլետ

Խնդրում ենք Գնահատեք