Դդմիկով նախուտեստ. Հիանալի համով և գեղեցիկ աղցան
Ի՞նչ կարող եք պատրաստել սովորական դդմիկից: Հավանաբար ձեր գլխում փայլատակել եք նրբաբլիթների, ջեռեփուկների և բանջարեղենի շոգեխաշման ավանդական բաղադրատոմսերը: Այս ամենն, իհարկե, համեղ է, բայց բավական սովորական: Ես ձեզ առաջարկում եմ դդմիկով նախուտեստի նոր բաղադրատոմս, որը կարելի է պատրաստել հաշված րոպեների ընթացքում:
Երիտասարդ դդմիկն իդեալական է այս ուտեստի համար: Դրանք ունեն նուրբ, բարակ կեղև և մանր սերմեր, և դրանք ավելի տպավորիչ տեսք ունեն: Այն ամենը, ինչ ձեզ հարկավոր է անել՝ կծու սոուսի մեջ մարինացնել բանջարեղենի կտորները: Հավատացեք ինձ, նման պարզ մանիպուլյացիաներից հետո դժվար թե կարողանաք ուտեստի մեջ դդմիկը ճանաչել:
Դդմիկով նախուտեստ. Անհրաժեշտ բաղադրիչները
- Դդմիկ 2 հատ
- Ձիթապտղի յուղ 2 ճաշի գդալ
- Բալզամիկ քացախ 1 ճաշի գդալ
- Ռեհան 0.5 թեյի գդալ
- Սուսամբար 0.5 թեյի գդալ
- Սխտոր 2 պճեղ
- Մեղր 1 ճաշակի գդալ
- Սամիթ 0.5 փունջ
- Աղ՝ ըստ ճաշակի
- Սև պղպեղ (աղացած)` ըստ ճաշակի
Դդմիկով նախուտեստ. Պատրաստման եղանակը
- Լվանալ դդմիկները և կտրել դրանք շատ բարակ շերտերով: Դա անելու համար ձեզ հարկավոր է հատուկ քերիչ կամ ծայրահեղ դեպքում՝ բանջարեղենի մաքրիչ:
- Թեթև համեմել բանջարեղենը և մի կողմ դնել շերտատած դդմիկը:
- Համեմելու համար խառնել ձիթապտղի յուղը, քացախը, մեղրը, համեմունքներն ու սխտորը, որոնք նախապես մանրացված են:
- Դդմիկը ցամաքեցնել քամոցով` այդ ընթացքում դուրս տված հեղուկը հեռացնելու համար:
- Տեղափոխել դրանք ամանի մեջ և լցնել սոուսը:
- Կտրատել սամիթը և ավելացնել այն ձեր նախուտեստին:
- Լավ խառնել և դդմիկը դնել սառնարանը՝ 1 ժամով մարինացնելու համար:
Դդմիկով նախուտեստը փխրուն է և անուշաբույր: Համտեսելիս դրանք մի փոքր հիշեցնում են թույլ աղ արած վարունգը: Բայց այս նախուտեստն ինձ շատ ավելի հետաքրքիր է թվում:
Այն հիանալի համադրվում է մսամթերքի և կողմնակի ճաշատեսակների հետ՝ դառնալով թարմացնող հավելում:
Բարի ախորժակ:
Տեսանյութ
Սմբուկով, դդմիկով նոր բաղադրատոմս