Դդումի մարմելադ. Երեխաները հաճույքով կուտեն այս քաղցրավենիքը

Դդումի մարմելադ ՔԱՂՑՐԱՎԵՆԻՔ

Առաջարկում ենք պատրաստել Դդումի մարմելադ, որը պարզ է և շատ համեղ:

Դդումը բազմակողմանի բանջարեղեն է, որը կարող է օգտագործվել մսի, աղցանների և կարկանդակների համար միջուկ պատրաստելու համար:

Դդումից կարող եք պատրաստել համեղ աղանդերներ, իսկ այս մարմելադը դրանցից մեկն է։

Դդումի մարմելադ

Դդումի մարմելադ. Հարկավոր են հետևյալ բաղադրիչները

_ դդում 500 գ

_ շաքարավազ 100 գ

_ կես կիտրոնի հյութ

_ ագար-ագար 7 գ

Դդումի մարմելադ

Դդումի մարմելադ. Պատրաստման եղանակը

_ Դդումը մաքրել և կտրել կտորներով։

_ Խաշել 10 — 15 րոպե, ամեն ինչ կախված է բանջարեղենի հասունությունից և կտորների չափից։

_ Ջուրը քամել և ընկղմվող բլենդերով պյուրե անել դդումը։

_ Լցնել շաքարավազը, քամել կես կիտրոնի հյութը և եփել մարմանդ կրակի վրա, մինչև շաքարավազը լուծվի։

_ Ագար-ագարը լցնել 4 ճաշի գդալ ջրի մեջ, թողնել 5 րոպե ուռչի։

_Ուռած ագար-ագարը լցնել դդումի մեջ և զանգվածը մանրակրկիտ խառնել մինչև ամբողջովին համասեռ լինի։

_ Զանգվածը լցնել ցանկացած ձևամանի մեջ՝ զտված բուսական յուղով յուղելուց հետո։

_ Ձևամանը դնել սառնարանում 5 ժամով մինչև ամբողջովին կայունանա։

Կաղապարից հանել, կտրատել, յուրաքանչյուր կտորը թաթախել կոկոսի փաթիլների մեջ։

Դդումի մարմելադ

Ագար-ագարի շնորհիվ մարմելադը շատ խիտ ստացվում, լավ է պահում իր ձևը և չի հալվում տաք տեղումջերմության մեջ:

Չարժե շաքարի փոշի շաղ տալ, այն անմիջապես ջրիկ շերտ է առաջացնում ու երկար ժամանակ չեք կարողանա աղանդերը պահել նույնիսկ սառնարանում։

Բարի ախորժակ:

Տեսանյութ

Տնական կոնֆետներ

Խնդրում ենք Գնահատեք