Դդումի չիր. Հետաքրքիր ու անսովոր աղանդեր
Աշնանային մարգերի պայծառ թագուհի դդումը բազում համեղ, դիետիկ ուտեստների հիմք է: Օրինակ՝ հավով և բանջարեղենով լցոնված դդումը պարզապես հրաշալի համ ունի: Աշնանն անպայման պատրաստեք և ձեր սեղանը զարդարեք այս նարնջագույն գեղեցկությամբ ու համով:
Չնայած այս բանջարեղենի պահպանման ժամկետը համեմատաբար երկար է, այն հաճախ ամբողջությամբ չի սպառվում: Այստեղ դդմի չրի բաղադրատոմսը կգա ձեզ օգնության: Համեղ քաղցրավենիքը կփոխարինի կոնֆետներին, և պատրաստի մթերքը չի փչանա նույնիսկ երկար պահելու դեպքում:
Դդումի չիր. Անհրաժեշտ բաղադրիչները
- Դդում 2 կգ
- Շաքարավազ 500 գ
- Կիտրոն 1 հատ
- Նարինջ 1 հատ
Դդումի չիր. Պատրաստման եղանակը
- Դդումը կեղևից և սերմերից մաքրել, լվանալ, կտրել բարակ շերտեր:
- Նարինջը և կիտրոնը կտրեք բարակ շերտերով: Նախապատրաստված բաղադրիչներն Էմալապատ ամանի մեջ լցնել, վրան ավելացնել շաքարավազ և թողնել 12 ժամ:
- Բաղադրիչներով ամանը դնել միջին կրակի վրա, խառնուրդը եռացրեք, մի կողմ դրեք ևս 12 ժամ, ապա նորից եռացրեք: Թող սառչի և քամեք:
- Շարել պատրաստված կտորները չորանոցում կամ վառարանում և չորացրեք 120 աստիճանի տակ, դուռը մի փոքր բաց վիճակում՝ մոտ 2 ժամ:
Խմորեղենի մեջ կարող եք օգտագործել բուրավետ և շատ ախորժելի չրերը, կամ մատուցել թեյի, պաղպաղակի հետ: Պահեք դրանք փակ կափարիչով ապակե տարայի մեջ, ցանկալի է թաթախել շաքարի փոշու մեջ: Այս բաղադրատոմսը կարող է օգտակար լինել նաև ձեր ընկերներին, մի մոռացեք կիսվել նրանց հետ:
Դդումի չիրը պատրաստ է:
Բարի ախորժակ:
Չրերը շատ համեղ և օգտակար են, առաջարկում ենք հնարավորության դեպքում տարբեր պտուղներից պատրաստել:
Տեսանյութ
Արքայանարնջի չիր պատրաստելու մեր տարբերակը