Էկլեր տորթ առանց թխելու. Արագ պատրաստվող համեղ քաղցրավենիք
Երբեմն ուզում եք քաղցրավենիք վայելել … Դուք մոռանում եք դիետաների, կազմվածքի, պատշաճ սննդակարգի մասին և պարզապես ցանկանում եք վայելել պահը: Որպեսզի շատ ժամանակ չկորցնեք տորթ թխելու վրա, մենք առաջարկում ենք ձեզ թխվածքաբլիթներից պատրաստված ահավոր համեղ տորթի բաղադրատոմս, որը չի զիջում ցանկացած հրուշակեղենի գլուխգործոց:
Առանց թխելու պարզ ու համեղ տորթի բաղադրատոմսը օգտակար կլինի յուրաքանչյուր տնային տնտեսուհու համար: Սովորաբար նման տորթերի համար մեզ պետք է թխվածքաբլիթ, որը փոխարինում է խմորը: Դուք կարող եք օգտագործել ցանկացած փխրուն թխվածքաբլիթ, որը ունեք տանը:
Էկլեր տորթ. Անհրաժեշտ բաղադրիչներ
- Թխվածքաբլիթներ 450 գ
- Կաթ 520 մլ
- Դեղնուց 1 հատ
- Շաքար 7 ճաշի գդալ
- Կակաոյի փոշի 2 ճաշի գդալ
- Կարագ 50 գ
- Օսլա 2.5 ճաշի գդալ
- Վանիլի քաղվածք 1 թեյի գդալ
Էկլեր տորթ. Պատրաստման եղանակը
- Կրեմի համար մեզ պետք է վանիլային պուդինգ փոշի, որը կարող եք գնել խանութում: Եթե չունեք, պատրաստեք ձեր սեփական վանիլային պուդինգը: Դա անելու համար 500 մլ կաթի մի կեսը եռացնել ցածր կրակի վրա: Մյուս կեսին ավելացնել օսլա, 3 ճաշի գդալ շաքար, վանիլի քաղվածք, դեղնուց: Հարել խառնուրդը և լցնել եռացող կաթի մեջ: Եփել պարբերաբար խառնելով, մինչև որ այն թանձրանա: Թող պուդինգը սառչի:
- Ձևամանի ներքեւի մասը ծածկել փայլաթիթեղով կամ սննդային թաղանթով: Թխվածքաբլիթները ցանկության դեպքում կարող եք փշրել: Տորթը հավաքելու համար պետք է շարել թխվածքաբլիթների շերտը, վրան քսել կրեմը, այդպես շարունակեք մինչև վերջ: Վերջին շերտը պետք է լինի թխվածքաբլիթներով:
- Պատրաստեք գլազուրը: Դրա համար խառնել 4 ճաշի գդալ շաքար, կակաոյի փոշին, 1 ճաշի գդալ կաթ, խառնուրդը դնել կրակին: Երբ խառնուրդը սկսի եռալ՝ ավելացնել կարագը: Լավ հարել, որ այն ամբողջությամբ լուծվի:
- Հեռացնել գլազուրը կրակից և լցնել տորթի վրա: Աղանդերը դնել սառնարանը սառելու և ներծծվելու համար:
Այս թեթև տորթը հիանալի է թեյի և սուրճի համար, և երեխաները կսիրեն քաղցր համի ու փխրունության համար: Պատրաստեք այն ձեր սիրելիների համար և պատմեք ձեր ընկերներին բաղադրատոմսի մասին:
Էկլեր տորթը պատրաստ է:
Բարի ախորժակ:
Տեսանյութ
Դասական էկլերների պատրաստման եղանակը