Համեղ թխվածքների հսկայական բազմազանության մեջ կարելի է առանձնացնել այս Թագավորական Տորթը։ Այն հեշտ է պատրաստել, բայց շատ համեղ։
Տորթը կարելի է մատուցել ինչպես տոնական, այնպես էլ սովորական, հաճելի տրամադրության օրերին։ Բաց մի թողեք հնարավորությունը՝ սովորելու, թե ինչպես կարելի է պատրաստել այս հրաշալի թխվածքը։
Թագավորական Տորթ. Անհրաժեշտ բաղադրիչները
_Ձու 10 հատ
_Կաթ 150 մլ
_Կակաոյի փոշի 20 գր
_Ընկույզ 300 գր
_Աղ մի պտղունց
_Շաքարավազ 200 գր + 130 գր
_Օսլա 40 գր
_Կարագ 200 գր
Թագավորական Տորթ. Պատրաստման եղանակը
_Ձվերի դեղնուցները առանձնացնել սպիտակուցներից:
_Դեղնուցները լցնել խորը տարայի մեջ լցնել 130 գրամ շաքարավազը, 150 մլ կաթը։
_Դնել կրակի վրա ու առանց դադարեցնելու հարել։
_Վերցնել կրակից, ավելացնել կակաոյի փոշին, հարել և ծածկել թաղանթով։
_Ընկույզը տապակել տապակի մեջ, ապա մանր կտրատել։
_Սպիտակուցը հարել հարիչով, ընթացքում ավելացնել 200 գրամ շաքարավազը, շարունակել հարել 15-20 րոպե։
_Ավելացնել օսլան և կրկին հարիչով հարել, ավելացնել ընկույզները:
_Զանգվածը լցնել յուղաթղթով ծածկված ջեռոցի տապակի վրա, հավասարաչափ տարածել, 50 րոպեով դնել 170 աստիճան տաքացրած ջեռոցը:
_200 գ կարագը հարիչով հարել ու ավելացնել նախապես պատրաստված կրեմը։
_Պատրաստի բիսկվիթի շերտը մի քանի մասի կտրել, որպեսզի տորթը բազմաշերտ լինի։
_Տորթը հավաքելու համար բիսկվիթի կտորի վրա քսել կրեմ, դնել մյուս կտորը, կրկին կրեմ քսել, դնել բիսկվիթի մյուս շերտը: Կրեմի մնացած մասով պատել կողքերը, վրան ցանել կակաոյի փոշի և ձևավորել ընկույզով:
Հաճույքը բավական մեծ է, այնպես որ կարող եք հյուրասիրել բոլորին այս տորթով:
Բարի ախորժակ:
Տեսանյութ
Տորթ Սնիկերս