Թարմ կաղամբով և ոլոռով աղցան. Թեթև ուտեստը ոչ միայն հագեցնում է մարմինը վիտամիններով այլև օգնում կորցնել ավելորդ քաշը

Թարմ կաղամբով և ոլոռով աղցան ԱՂՑԱՆՆԵՐ

Թարմ կաղամբով և ոլոռով աղցան. Գարնանային աղցաններն իմ կիրքն են:

Դուք չեք կարող պատկերացնել, թե ինչպես եմ սպասում շուկայում երիտասարդ կաղամբի հայտնվելուն:

Սա նիհարեցնող նախուտեստ չէ, որից դեմքերն են ծամածռում երեխաները: Ընդհակառակը, մեր տանը բոլորը հաճույքով վայելում եմ խրթխրթան և անուշաբույր կաղամբի աղցանը: Կարծում եմ՝ ամեն ինչի պատճառը սոուսն է: Ես կիսում եմ բաղադրատոմսը և անհամբեր սպասում ձեր արձագանքին:

Թարմ կաղամբով և ոլոռով աղցան

Թարմ կաղամբով և ոլոռով աղցան. Անհրաժեշտ բաղադրիչները

_Սպիտակ կաղամբ 700 գ

_Կանաչ սոխ 10 գ

_Պահածոյացված ոլոռ 300 գ

_Շաքար 1 թեյի գդալ

_Աղ 0.5 թեյի գդալ

_Վարունգ 1 հատ

_Գազար 0.5 հատ

_Քացախ 2 ճաշի գդալ

_Ձիթապտղի յուղ 3 ճաշի գդալ

_Սամիթ 10 գ

_Ջուր 2 ճաշի գդալ

Թարմ կաղամբով և ոլոռով աղցան

Թարմ կաղամբով և ոլոռով աղցան

_Թարմ կաղամբով և ոլոռով աղցան. Պատրաստման եղանակը

_Մանր կտրատել մի փոքր գլուխ երիտասարդ կաղամբ: Գազարները մաքրել և քերել: Լվանալ վարունգը, կտրել ծայրերը: Կտրել բանջարեղենը շերտերով:

_Բոլոր պատրաստված բաղադրիչները տեղափոխել աղցանի խորը ամանի մեջ: Առանձին ամանի մեջ խառնել քացախ, շաքար, աղ և ջուր:

_Լցնել ձիթապտղի յուղը դրա մեջ և համեմել աղցանն այս հեղուկ խառնուրդով:

_Պահածոյացված ոլոռից հյութը քամել, ոլոռը լցնել աղցանի ամանի մեջ: Դրա մեջ լցնել կտրատած կանաչիներ:

_Խառնել ամեն ինչ, այսպիսով աղցանը պատրաստ է, կարող եք մատուցել անմիջապես, թարմ վիճակում:

Թարմ կաղամբով և ոլոռով աղցան

Ի դեպ, կաղամբն ավելի նուրբ դարձնելու համար կարելի է այն ձեռքով թեթևակի տրորել: Դա թույլ կտա, որ հյութը դուրս գա և կաղամբը դառնա ավելի անուշաբույր և փափուկ:

Թարմ կաղամբով և ոլոռով աղցանը պատրաստ է:

Բարի ախորժակ

Տեսանյութ

Թարմ կաղամբով աղցան

Խնդրում ենք Գնահատեք