Թխվածքաբլիթներ ազնվամորիով. Եթերային և փխրուն, նրբահամ աղանդեր: Այս հրուշակեղենը շատ զբաղված տանտիրուհիների սիրելին է: Ի վերջո, միշտ ստացվում է այնչափ քնքուշ և նուրբ, նույնիսկ եթե այն թողնում ես առանց լցոնի:
Ինչ վերաբերում է հավելումներին, ապա օրինակ, ազնվամորիով բլիթները կարծես թանկարժեք հրուշակեղենի խանութից են: Արժե թխել:
Ազնվամորու բլիթներով բլիթներ պատրաստելու համար հարկ չկա անգամ գնալ մթերային խանութ: Սառնարանում կգտնեք խմորի համար անհրաժեշտ բոլոր բաղադրիչները: Այո, և յուրաքանչյուր պարկեշտ տնային տնտեսուհի ձեռքի տակ պահում է ազնվամորի ջեմ: Ի վերջո, այն ոչ միայն համեղ է, այլև առողջարար: Դե ինչ, նայում ենք բաղադրատոմսին և կրկնում ինքներս:
Содержание
Թխվածքաբլիթներ ազնվամորիով. Անհրաժեշտ բաղադրիչներ
- Կարագ 150 գ
- Շաքարի փոշի 0,5 բաժակ
- Թթվասեր 1-2 ճաշի գդալ.
- Վանիլային քաղվածք 0,5 թեյի գդալ
- Ցորենի ալյուր 1,5 բաժակ
- Խմորի փոշի 0.5 թեյի գդալ.
- Ազնվամորի ջեմ 0.25 բաժակ
Թխվածքաբլիթներ ազնվամորիով. Խոհարարություն
- Հալված կարագը և փոշի շաքարը տեղափոխել հարիչի ամանի մեջ: Հարել բաղադրիչները մինչև փարթամ զանգված ստացվի: Այնուհետև դրա վրա ավելացնել թթվասեր: Նորից խառնել ամեն ինչ:
- Ալյուրը և խմորի փոշին խառնել մաղելուց հետո ուղղակիորեն լցնել ամանի մեջ: Խառնել ու ստանալ միասնական խմոր:
- Լցնել խմորը հրուշակեղենի տոպրակի մեջ զիգզագ վարդակով:
- Ջեռոցի տապակի վրա փռել մագաղաթով: Ձևավորել բլիթները դրա վրա պարույրների տեսքով: Յուրաքանչյուրի կենտրոնում դրեք 0.5 թեյի գդալ ազնվամորու ջեմ: Դուք կարող եք ինքներդ որոշել դրա քանակը:
- Թխվածքն ազնվամորու հետ նախապես տաքացրած ջեռոցում մինչև 10-15 րոպե:
- Թխման ժամանակը կախված է ձեր ջեռոցի հզորությունից: Պատրաստի թխվածքաբլիթների վրա ցանել փոշի շաքար:
- Ազնվամորիով թխվածքաբլիթները հիանալի են երեկոյան թեյի կամ կակաոյի համար: Ինչ կարող է լինել ավելի շատ ամառայի, քան այս հատապտուղը: Նույնիսկ ջեմի տեսքով, այն բերում է հաճելի հիշողություններ և նույնիսկ կարոտախտ:
Թխվածքաբլիթներն ազնվամորիով պատրաստ են:
Բարի ախորժակ: