Պատրաստեք Թխվածքաբլիթներ սենդվիչ: Այս փխրուն հյուրասիրությունն անպայման դուր կգա բոլորին: Վերցրեք բոլորի կողմից սիրված եփած խտացրած կաթը, քսեք բլիթներին և վերջ: Անչափ նուրբ աղանդերը ձեզ դուր կգա:
Թխվածքաբլիթներ սենդվիչ. Անհրաժեշտ բաղադրիչները
— կարագ 250 գ
— ձու 1 հատ
— վանիլին
— աղ կես թեյի գդալ
— շաքարի փոշի 100 գ
— ալյուր 300 — 400 գ
— կակաո 2 ճաշի գդալ
— ընկույզ 130 — 150 գ
— փխրեցուցիչ 1 թեյի գդալ
— միջուկի համար՝ եփած խտացրած կաթ Իրիսկա
Թխվածքաբլիթներ սենդվիչ. Պատրաստման եղանակը
_Կարագը փափկացնել և խառնել շաքարի փոշու և մանրացրած ընկույզի, աղի, ձվի և վանիլի հետ։ Հարել մինչև հարթ լինի:
_Նուրբ շոկոլադահամի համար ավելացրեք բարձրորակ կակաո:
_Ալյուրը խառնել փխրեցուցչի հետ, մաղել և մաս-մաս լցնել զանգվածի մեջ, որպեսզի չավելացնեք ավելին, քան պետք է։
_Աշխատանքային մակերեսին ալյուր ցանել և ձեռքերով խմոր հունցել։ Հենց կպչունությունը վերանում է, արդեն ալյուր մի ավելացրեք։
_ Խմորը բաժանել 2 մասի, յուրաքանչյուր մասը շերտով գրտնակել և կաղապարներով կտրատել թխվածքաբլիթները։
_Ջեռոցի տապակը ծածկել յուղաթղթով և վրան դնել թխվածքաբլիթները։
_Ջեռոցը տաքացրեք 200 աստիճանով և թխեք 10 րոպե, կամ մի քիչ ավելի շատ, ըստ ձեր ջեռոցի։
Երբ բոլոր թխվածքաբլիթները թխվեն և սառչեն, մեկի վրա քսել իրիսկան, ծածկել մյուսով՝ պատրաստել սենդվիչներ, որոնց վրա կարելի է ցանել շաքարի փոշի։
Բարի ախորժակ:
Տեսանյութ
Մեղրով թխվածքաբլիթներ