Թուրինջով և նեխուրով աղցան. Ուղղակի անհրաժեշտ է պատրաստել, եթե ուզում եք նիհարել

Թուրինջով և նեխուրով աղցան ԱՂՑԱՆՆԵՐ

Թուրինջով և նեխուրով աղցան. Ուղղակի անհրաժեշտ է պատրաստել, եթե ուզում եք նիհարել

Իհարկե, յուրաքանչյուր կին, ով փորձում է հետևել իր կազմվածքին, գիտի, որ առողջ նիհարելու հաջողության 90% -ը ճիշտ սնուցման մեջ է: Իրանի կամ ազդրերի լրացուցիչ սանտիմետրերից ազատվելու համար ոչ մի դեպքում չպետք է սովամահ լինեք, քանի որ նման կոշտ մեթոդը տալիս է միայն կարճաժամկետ արդյունք և, որպես արդյունք, հանգեցնում է ավելի մեծ քաշի ավելացման:

Եթե ​​ցանկանում եք ամառային հագուստով անդիմադրելի տեսք ունենալ, ապա ավելի լավ է ուշադրություն դարձնել այն ապրանքների վրա, որոնք միաժամանակ հագեցնում են և արագացնելով նյութափոխանակությունը, օգնում են ազատվել մարմնի ավելորդ ճարպից: Մենք ուրախ ենք ձեզ հետ կիսվել աղցանի բաղադրատոմսով, որը հիանալի կերպով համատեղում է այդ ճարպերն այրող կախարդական բաղադրիչները:

Թուրինջով և նեխուրով աղցան

Թուրինջով և նեխուրով աղցան. Անհրաժեշտ բաղադրիչներ

  • Թուրինջ (գրեյպֆրուտ) 1 հատ
  • Նեխուրի ցողուն 100 գ
  • Հազար 300 գ
  • Վարունգ 1 հատ
  • Ավոկադո 0,5 հատ

Թուրինջով և նեխուրով աղցան

Թուրինջով և նեխուրով աղցան

Թուրինջով և նեխուրով աղցան

Թուրինջով և նեխուրով աղցան. Պատրաստման եղանակը

  1. Թուրինջը մեջտեղից կիսել. Կեղևը հեռացնել այդ կեսից և կտրել փոքր կտորներով: Երկրորդ կեսից քամել հյութը:
  2. Նեխուրի ցողունները լվանալ և մանր կտրատել: Լվանալ և չորացնել հազարի տերևները:
  3. Մաքրել ավոկադոն, հանել կորիզը և կտրել պտղամիսը բարակ շերտերով: Լվանալ և կտրել վարունգը կես օղակներով:
  4. Բոլոր բաղադրիչները խառնել աղցանի ամանի մեջ և համեմել թուրինջի հյութով:

Այս նախուտեստը իդեալական է երեկոյան ընթրիքի համար: Աղցանն էլ ավելի հագեցնող դարձնելու համար դրան ավելացնել խաշած կամ ջեռոցում թխած հավի կրծքամիս:

Թուրինջով և նեխուրով աղցան

Լցոնելու համար կարող եք նաև օգտագործել կիտրոնի հյութի, ձիթապտղի յուղի և դիժոնի մանանեխի խառնուրդ, այդպես աղցանը կստացվի շատ համեղ և ցածր կալորիականությամբ: Անպայման այս օգտակար բաղադրատոմսը կիսեք ձեր ընկերների հետ:

Բարի ախորժակ

Տեսանյութ

Ինչպես հեշտ նիհարել

Խնդրում ենք Գնահատեք