Ցանկանում ենք ձեզ հետ կիսվել Ժելե տորթ նարինջով պատրաստելու բաղադրատոմսով, որը դուր կգա հատկապես ժելեի սիրահարներին, քանի որ այստեղ այն գլխավոր դեր է խաղում:
Այս թեթև, նարնջի շեշտով տորթը հատկապես հարմար է այն ժամանակների համար, երբ ցանկանում եք ինչ-որ քաղցր ու ոչ շատ կալորիականությամբ մի բան վայելել:
Նման ժելեով աղանդերը կատարելապես թարմացնում է, տալիս է դրական լիցք և կարող է զարդարանք լինել ցանկացած երեկույթի համար: Այս տորթը խելահեղ նրբագեղ տեսք կունենա, եթե ժելեին ավելացնեք նարնջի կամ այլ սիրված մրգերի կտորներ:
Ժելե տորթ նարինջով. Անհրաժեշտ բաղադրիչներ
_Թթվասեր 600 գ
_Թխվածքաբլիթ 200 գ
_Նարնջի ժելե 90 գ
_Նարինջ 1 հատ
_Շաքար 125 գ
_Ժելատին 25 գ
_Վանիլային շաքար 1 թեյի գդալ
Ժելե տորթ նարինջով. Պատրաստման եղանակը
_ժելատինի վրա տաք ջուր լցնել և թողնել կես ժամ:
_Պատրաստեք նարնջի ժելե (հրահանգները կարելի է գտնել դոնդողի տուփի վրա) Նարինջները կտրատել, դասավորել դրանք ձևամանի հատակին և վրան լցնել պատրաստի ժելեն:
_Մաքուր ամանի մեջ հարիչով հարեք թթվասերը, շաքարավազը և վանիլային շաքարը: Դրա մեջ լցնել պատրաստի ժելատինը և փշրած թխվածքաբլիթները:
_Պատրաստված զանգվածը մանրակրկիտ խառնել և լցնել արդեն սառեցված ժելեի վրա: Աղանդերը թողնել սառնարանում:
_Պատրաստի աղանդերը հանելու համար տորթի տապակը մի րոպե տաք ջրի մեջ դնել, ապա արագ շրջեք այն:
Պատրաստեք այս պայծառ ժելե տորթը թեյի համար, ձեր ընտանիքը կգնահատի դա: Դա հատկապես դուր կգա երեխաներին:
Ժելե տորթը նարինջով պատրաստ է:
Բարի ախորժակ
Տեսանյութ
Պարզ ու համեղ տորթ առանց թխման