Իտալական թխվածքաբլիթ. Թեթև փափուկ քաղցրավենիք

Իտալական թխվածքաբլիթ ՔԱՂՑՐԱՎԵՆԻՔ

Այսօր մենք պատրաստում ենք շատ հեշտ թխվող, ամենանուրբ իտալական թխվածքաբլիթը ջեմով։

Այս դեպքում վերցրել ենք ելակի ջեմ, բայց դուք կարող եք վերցնել ցանկացած համով ըստ ձեր ճաշակի:

Իտալական թխվածքաբլիթ

Իտալական թխվածքաբլիթ. Անհրաժեշտ բաղադրիչները

_Կարագ 110 գր

_Ալյուր 150 գր

_Շաքարավազ 40 գր

_Աղ 1/4 թ/գդ

_Ելակի ջեմ

_Շաքարավազ՝ վրան ցանելու համար

Իտալական թխվածքաբլիթ

Իտալական թխվածքաբլիթ

Իտալական թխվածքաբլիթ. Պատրաստման եղանակը

_Փափկած կարագը հարիչով հարել շաքարավազի և աղի հետ՝ 5 րոպե։

_Ալյուրը ավելացնել։ Զանգվածը կպչուն է, չեք կարող աշխատել դրա հետ:

_Պետք է փաթաթել այն թաղանթով և դնել սառնարանը, պահել 30 րոպե

_Ձևավորել ընկույզի չափ գնդիկներ։

_Շաքարավազի մեջ գլորել (ըստ ցանկության) և դանակով կիսել երկու մասի:

_Ջեռոցի տապակը ծածկել յուղաթղթով և շարել խմորները տափակ մասով:

_Թխել 190 աստիճանի տակ 8-10 րոպե, մինչև ոսկե դարչնագույնը։

_Թխվածքաբլիթների տափակ մասերի վրա քսել ջեմ և կպցնել իրար։

Իտալական թխվածքաբլիթԲարի ախորժակ:

Տեսանյութ

Կաթնաշոռով թխվածքաբլիթներ 2 րոպեում

Խնդրում ենք Գնահատեք