Լցոնած ձու վառարանում. Արագ ստացվող համեղ ուտեստ
Իմ հանգստյան օրերից ոչ մեկը չի անցնում առանց յուրահատուկ խորտիկների: Նախկինում ես տարբեր մթերքներով ձու եմ լցոնել: Բայց միշտ դրանք մատուցում էի սառը, առանց որևէ ջերմամշակման: Իսկ այս անգամ ես որոշեցի լցոնած ձվերը թխել ջեռոցում: Շատ համեղ ստացվեց:
Լցոնելու համար ես ապխտած խոզապուխտ եմ վերցրել, բայց այն հեշտությամբ կարող եք փոխարինել սովորական երշիկով: Մի քիչ պանիր, մանանեխ՝ կծվության համար և մի գդալ թթվասեր հիանալի կերպով լրացրեցին մսեղենը: Հաճելի ապխտած բույրով ձվերն ակնթարթորեն անհետացան ափսեից: Իսկ դա բաղադրատոմսի լավագույն հաճոյախոսությունն է: Այնպես որ, ես էլի կպատրաստեմ:
Լցոնած ձու. Անհրաժեշտ բաղադրիչները
- Ձու 6 հատ
- Խոզապուխտ 80-100 գ
- Կոշտ պանիր 80 գ
- Մանանեխ 0,5 թեյի գդալ
- Թթվասեր 1 ճաշի գդալ
- Աղ` ըստ ճաշակի
Լցոնած ձու. Պատրաստման եղանակը
- Պինդ խաշած ձվերը կճպել, կտրել մեջտեղից և հեռացնել դեղնուցները:
- Կտրատել խոզապուխտը փոքր խորանարդներով և տապակել չոր տապակի մեջ:
- Տրորելով խառնել դեղնուցները, խոզապուխտը, քերած պանիրը, մանանեխը, թթվասերն ու աղը:
- Լցնել սպիտակուցները ստացված միջուկով: Ջեռոցը տաքացնել 200 աստիճանով և 15 րոպե թխել ձվերը:
Այս նախուտեստը կարելի է պատրաստել նաև միկրոալիքային վառարանում, մի քանի րոպեն բավական է պանրի հալվելու համար: Բայց ջեռոցում ստացվում է գեղեցիկ կեղև: Ձվի նախուտեստը լավ է և տաք, և սառը վիճակում: Այնպես որ, վստահորեն պատրաստեք այն տոնական սեղանի համար որպես ապերիտիվ:
Լցոնած ձուն պատրաստ է:
Բարի ախորժակ:
Տեսանյութ
Արագ նախաճաշ