Խոզապուխտով և պանրով աղցան. Պարզ, արագ և համեղ նախուտեստ
Բեռլինյան աղցան կոչվող այս համեղ ուտեստի բաղադրատոմսին ես դիմում եմ սովորաբար, երբ աշխատանքից հետո շատ հոգնած եմ կամ շատ ժամանակ չունեմ: Խորտիկը լավ համակցվում է կարտոֆիլով, բրնձով կամ մակարոնեղենով կողմնակի ճաշատեսակի հետ:
Մենք ձեզ կներկայացնենք բեռլինյան աղցանի դասական բաղադրատոմսը, բայց կան դրա շատ տարբերակներ: Օրինակ՝ համը կախված է նրանից, թե որքան կծու է խոզապուխտը: Թարմ վարունգի փոխարեն կարող եք օգտագործել թույլ աղած կամ թթու վարունգ, իսկ հավի ձվերի փոխարեն՝ լորի ձու: Եթե կծու մանանեխ եք վերցնում, աղցանն ավելի ախորժելի կլինիստանա:
Խոզապուխտով և պանրով աղցան. Անհրաժեշտ բաղադրիչները
- Խոզապուխտ 140 գ
- Վարունգ 1 հատ
- Ձու 2 հատ
- Կոշտ պանիր 50 գ
- Թթվասեր 30 մլ
- Մանանեխ 5 մլ
- Կարտոֆիլ 2 հատ
- Աղ 2 պտղունց
- Սամիթ ՝ ըստ ճաշակի
Խոզապուխտով և պանրով աղցան. Պատրաստման եղանակը
- Կտրել խոզապուխտը խորանարդներով, ավելացնել մանր կտրատած վարունգ:
- Եփել կարտոֆիլը և ձուն, կեղևը հեռացնել: Ձվերը բաժանել սպիտակուցների և դեղնուցների:
- Սպիտակուցները կարտոֆիլի հետ միասին կտրել խորանարդներով և լցնել աղցանի վրա:
- Հիմա պետք է պատրաստել սոուսը: Դեղնուցները տրորել, ավելացնել մանանեխ, թթվասեր և լավ մանրացված սամիթ: Լավ խառնել:
- Աղցանը համեմել սոուսով, ավելացնել քերած պանիրը, աղը և խառնել ամբողջը:
Մատուցելուց առաջ այն կարող եք զարդարել ձեր սիրած կանաչիներով: Բեռլինյան խոզապուխտով աղցանի բաղադրատոմսը կլինի ձեր փրկարարը ժամանակի սղության դեպքում:
Ի դեպ, բաղադրիչները կարելի է կտրել շերտերով, այլ ոչ թե խորանարդներով: Փորձարկեք և գտեք կատարյալ բանաձևը:
Խոզապուխտով և պանրով աղցանը պատրաստ է:
Բարի ախորժակ:
Տեսանյութ
Նոր գարնանային թարմ ացան