Խոզապուխտով և պանրով աղցան. Պարզ, արագ և համեղ նախուտեստ

Խոզապուխտով և պանրով աղցան ԱՂՑԱՆՆԵՐ

Խոզապուխտով և պանրով աղցան. Պարզ, արագ և համեղ նախուտեստ

Բեռլինյան աղցան կոչվող այս համեղ ուտեստի բաղադրատոմսին ես դիմում եմ սովորաբար, երբ աշխատանքից հետո շատ հոգնած եմ կամ շատ ժամանակ չունեմ: Խորտիկը լավ համակցվում է կարտոֆիլով, բրնձով կամ մակարոնեղենով կողմնակի ճաշատեսակի հետ:

Մենք ձեզ կներկայացնենք բեռլինյան աղցանի դասական բաղադրատոմսը, բայց կան դրա շատ տարբերակներ: Օրինակ՝ համը կախված է նրանից, թե որքան կծու է խոզապուխտը: Թարմ վարունգի փոխարեն կարող եք օգտագործել թույլ աղած կամ թթու վարունգ, իսկ հավի ձվերի փոխարեն՝  լորի ձու: Եթե կծու մանանեխ եք վերցնում, աղցանն ավելի ախորժելի կլինիստանա:

Խոզապուխտով և պանրով աղցան

Խոզապուխտով և պանրով աղցան. Անհրաժեշտ բաղադրիչները

  • Խոզապուխտ 140 գ
  • Վարունգ 1 հատ
  • Ձու 2 հատ
  • Կոշտ պանիր 50 գ
  • Թթվասեր 30 մլ
  • Մանանեխ 5 մլ
  • Կարտոֆիլ 2 հատ
  • Աղ 2 պտղունց
  • Սամիթ ՝ ըստ ճաշակի

Բեռլինյան աղցան

Բեռլինյան աղցան

Խոզապուխտով և պանրով աղցան. Պատրաստման եղանակը

  1. Կտրել խոզապուխտը խորանարդներով, ավելացնել մանր կտրատած վարունգ:
  2. Եփել կարտոֆիլը և ձուն, կեղևը հեռացնել: Ձվերը բաժանել սպիտակուցների և դեղնուցների:
  3. Սպիտակուցները կարտոֆիլի հետ միասին կտրել խորանարդներով և լցնել աղցանի վրա:
  4. Հիմա պետք է պատրաստել սոուսը: Դեղնուցները տրորել, ավելացնել մանանեխ, թթվասեր և լավ մանրացված սամիթ: Լավ խառնել:
  5. Աղցանը համեմել սոուսով, ավելացնել քերած պանիրը, աղը և խառնել ամբողջը:

Բեռլինյան աղցան

Բեռլինյան աղցան

Մատուցելուց առաջ այն կարող եք զարդարել ձեր սիրած կանաչիներով: Բեռլինյան խոզապուխտով աղցանի բաղադրատոմսը կլինի ձեր փրկարարը ժամանակի սղության դեպքում:

Ի դեպ, բաղադրիչները կարելի է կտրել շերտերով, այլ ոչ թե խորանարդներով: Փորձարկեք և գտեք կատարյալ բանաձևը:

Խոզապուխտով և պանրով աղցանը պատրաստ է:

Բարի ախորժակ:

Տեսանյութ

Նոր գարնանային թարմ ացան

Խնդրում ենք Գնահատեք