Այսօր ներկայացնում ենք կաթնային կարկանդակի բաղադրատոմս:
Այն ավելի համեղ կլինի, եթե համբերություն ունենաք և թողեք այն մնա ամբողջ գիշեր: Այսպիսով, այն ձեռք է բերում հատուկ քնքշություն և նրբություն:
Կաթնային կարկանդակ. Անհրաժեշտ բաղադրիչները
_Շաքար 300 գր
_Ձու 4 հատ
_Ալյուր 350 գր
_Փխրեցուցիչ 2 թեյի գդալ
_Աղ մի պտղունց
_Վանիլին՝ ըստ ճաշակի
_Կաթ 240 մլ
_Կարագ 70 գր
Կաթնային կարկանդակ. Պատրաստման եղանակը
_Ձվերը շաքարավազի հետ խառնել և լավ հարել, մինչև փափկելը:
_Մաղել ալյուրը և խառնել փխրեցուցիչի և աղի հետ:
_Կաթսայի մեջ խառնել կաթն ու կարագը, ավելացնել վանիլինը, հասցնել եռման աստիճանի և վերցնել կրակից:
_Ալյուրի մի մասը լցնել հարած ձվերի վրա և ցածր արագությամբ հարել, լցնել կաթի մի մասը և հարել, ավելացնել մնացած ալյուրը, հարել և լցնել մնացած կաթը, հարել:
_Ծածկել ձևամանը յուղաթղթով և լցնել խմորը:
_Թխել մոտ 30-40 րոպե 180 աստիճան տաքացված ջեռոցում:
_Փայտիկով ստուգել պատրաստվածությունը:
_Սառեցնել տորթը և վրան ցանել շաքարի փոշի:
Տորթը հիանալի է, փափուկ, հալվում է բերանում: Կարող եք պատրաստել կրեմ և բիսկվիթը երկու մասի կտրելով՝ տորթ ձևավորել և ամբողջ գիշեր թողնել սառնարանում:
Բարի ախորժակ:
Տեսանյութ
Արագ բիսկվիթ թթվասերով