Կաթնաշոռային նախուտեստ. Ամառային զովացնող աղցան

Կաթնաշոռային նախուտեստ ԱՂՑԱՆՆԵՐ

Կաթնաշոռային նախուտեստ. Ամառային զովացնող աղցան

Երբեմն ես սիրում եմ ընկերների հետ հավաքվել մի մեծ ընկերությունում և ժամանակ անցկացնել բնության գրկում կամ տան բակում: Բոլորը խորտիկներ են բերում, և մենք նստում ու զրուցում ենք մինչ երեկո: Վերջին հանդիպման ժամանակ բոլորը հարցնում էին, թե որտեղից եմ գնել հացի վրա քսելու նման ախորժելի մածուկ: Եվ երբ իմացան, թե ինչից եմ պատրաստել կաթնաշոռի մածուկը, նրանք զարմացան:

Փաստորեն, գաղտնիքը պարզ է. Անհրաժեշտ է յոգուրտը լավ աղ անել և լրացնել այն տարբեր հավելումներով և համեմունքներով: Այսպիսով, մի քանի ժամից դուք կստանաք իսկական փափուկ պանիր: Խանութում նման քսուքի բանկա կարժենա հեքիաթային գումար: Իսկ դա դուք ստանում եք սովորական յոգուրտի գնով: Բավական շահավետ է:

Կաթնաշոռային նախուտեստ

Կաթնաշոռային նախուտեստ. Անհրաժեշտ բաղադրիչները

  • Հունական յոգուրտ 500 մլ
  • Աղ 1 թեյի գդալ
  • Սխտոր 3 պճեղ
  • Ռեհան 10 գ
  • Աղացած կարմիր պղպեղ 0,5 թեյի գդալ
  • Թթու դրած պղպեղ 1 հատ

Կաթնաշոռային նախուտեստ

Կաթնաշոռային նախուտեստ

Կաթնաշոռային նախուտեստ. Պատրաստման եղանակը

  1. Յոգուրտը խառնել աղի հետ: Տեղադրել մաղը խորը ամանի մեջ և ծածկել այն թանզիֆով: Յոգուրտը լցնել մաղի մեջ, ոլորել և դնել սառնարանում 4 ժամ:
  2. Ձեռքերով ամեն ժամ ճզմել հեղուկը պանրից կամ անընդհատ թողնել մամլիչի տակ: Արդյունքում պետք է ունենաք թանձր զանգված.
  3. Յոգուրտը դնել ամանի մեջ, ճզմել սխտորը, ավելացնել 5 թակած ռեհանի տերև և թթու պղպեղ՝ մանր խորանարդներով կտրատած:
  4. Խառնել մածուկը և ավելացնել կարմիր պղպեղ: Կրկին մանրակրկիտ խառնել:
  5. Մատուցելիս հացի վրա քսել:

Կաթնաշոռային նախուտեստ

Կաթնաշոռային նախուտեստ

Վերջերս փորձեցի պանիրը մատուցել որպես նախուտեստների սոուս, և այն հաջող ստացվեց:

Կաթնաշոռային նախուտեստը պատրաստ է:

Բարի ախորժակ

Տեսանյութ

Կաթնաշոռով շքեղ աղցան

Խնդրում ենք Գնահատեք