Կաթնաշոռով թխվածքաբլիթներ, սրանք ավելի համեղ է, քան խմորեղենները, որոնք դուք երբևէ չեք փորձել: Այն այնքան քնքուշ, համեղ, բուրավետ է, որ անտարբեր չի թողնի ձեզ և ձեր հյուրերին:
Ստացվում է զարմանալիորեն համեղ, և այն պատրաստվում է պարզ և հեշտ: Դրանք քնքուշ են, փափուկ, ներսից համեղ կաթնաշոռով լցնված: Դա հաճելի է ուտել այն:
Содержание
Կաթնաշոռով թխվածքաբլիթներ. Անհրաժեշտ բաղադրիչներ
Խմոր
- Բուսական յուղ 150 մլ
- Շաքարավազ 150 գ
- Ձու 2 հատ
- Մածուն 120 գ
- Մի թեյի գդալ փխրեցուցիչ
- Ալյուր 450-500 գ
Լցոն
- Կաթնաշոռ 400 գ
- Շաքարավազ 2-3 ճաշի գդալ
- Վանիլին 3 գ
- Ձու 1 հատ
- Եգիպտացորենի օսլա 1 ճաշի գդալ
- Չամիչ 40 գ
Կաթնաշոռով թխվածքաբլիթներ. Ինչպես պատրաստել
- Խորը ամանի մեջ խառնել ալյուրը, աղը և փխրեցուցիչը: Խառնել ամեն ինչ մանրակրկիտորեն:
- Առանձին ամանի մեջ խառնել բուսական յուղը, շաքարավազը, ձվերը կոտրել, լցնել մածունը: Այս խառնուրդին ավելացնել ալյուրի, աղի և փխրեցուցիչի խառնուրդ: Ձեռքով հունցել փափուկ խմոր և այն 20 րոպե դրեք սառնարան:
- Այդ ընթացքում զբաղվել լցոնով, դրա համար կաթնաշոռին ավելացնել շաքար, վանիլին և եգիպտացորենի օսլա: Այնուհետև, կոտրել ձվերը, և ընկղմվող բլենդերի օգնությամբ խառնել ամեն ինչ մինչև հարթ զանգված ստացվի:
- Խմորը դուրս հանել, բաժանել 4 հավասար մասի և յուրաքանչյուր մասը գրտնակել ուղղանկյան տեսքով: Լցնել լցոնը ուղղահայաց եզրով, ավելացնել չամիչ:
- Այժմ ոլորել գլանակը, բայց ոչ ամբողջովին, խմորի հակառակ եզրին կտրվածքներ անել և ամբողջովին գլանը փաթաթել, այնուհետև կտատել թխուկները 4-5 սմ չափսերով:
- Այժմ դրանք շարել յուղաթղթով ծածկված տապակի վրա և այն 20-25 րոպեով նախապես տաքացրած ջեռոցում դնել: Պատրաստվելուց հետո վրան ցանել շաքարի փոշի:
Կաթնաշոռով թխվածքաբլիթները պատրաստ են:
Բարի ախորժակ:
Տեսանյութ
Կաթնաշոռով թխվածքաբլիթներ