Կաթնաշոռով թխվածքաբլիթներ

Կաթնաշոռով թխվածքաբլիթներ ՔԱՂՑՐԱՎԵՆԻՔ

Կաթնաշոռով թխվածքաբլիթներ, սրանք ավելի համեղ է, քան խմորեղենները, որոնք դուք երբևէ չեք փորձել: Այն այնքան քնքուշ, համեղ, բուրավետ է, որ անտարբեր չի թողնի ձեզ և ձեր հյուրերին:

Ստացվում է զարմանալիորեն համեղ, և այն պատրաստվում է պարզ և հեշտ: Դրանք քնքուշ են, փափուկ, ներսից համեղ կաթնաշոռով լցնված: Դա հաճելի է ուտել այն:

Կաթնաշոռով թխվածքաբլիթներ

Կաթնաշոռով թխվածքաբլիթներ. Անհրաժեշտ բաղադրիչներ

Խմոր

  • Բուսական յուղ 150 մլ
  • Շաքարավազ 150 գ
  • Ձու 2 հատ
  • Մածուն 120 գ
  • Մի թեյի գդալ փխրեցուցիչ
  • Ալյուր 450-500 գ

Լցոն

  • Կաթնաշոռ 400 գ
  • Շաքարավազ 2-3 ճաշի գդալ
  • Վանիլին 3 գ
  • Ձու 1 հատ
  • Եգիպտացորենի օսլա 1 ճաշի գդալ
  • Չամիչ 40 գ

Կաթնաշոռով թխվածքաբլիթներ

Կաթնաշոռով թխվածքաբլիթներ. Ինչպես պատրաստել

  1. Խորը ամանի մեջ խառնել ալյուրը, աղը և փխրեցուցիչը: Խառնել ամեն ինչ մանրակրկիտորեն:
  2. Առանձին ամանի մեջ խառնել բուսական յուղը, շաքարավազը, ձվերը կոտրել, լցնել մածունը: Այս խառնուրդին ավելացնել ալյուրի, աղի և փխրեցուցիչի խառնուրդ: Ձեռքով հունցել փափուկ խմոր և այն 20 րոպե դրեք սառնարան:
  3. Այդ ընթացքում զբաղվել լցոնով, դրա համար կաթնաշոռին ավելացնել շաքար, վանիլին և եգիպտացորենի օսլա: Այնուհետև, կոտրել ձվերը, և ընկղմվող բլենդերի օգնությամբ խառնել ամեն ինչ մինչև հարթ զանգված ստացվի:
  4. Խմորը դուրս հանել, բաժանել 4 հավասար մասի և յուրաքանչյուր մասը գրտնակել ուղղանկյան տեսքով: Լցնել լցոնը ուղղահայաց եզրով, ավելացնել չամիչ:
  5. Այժմ ոլորել գլանակը, բայց ոչ ամբողջովին, խմորի հակառակ եզրին կտրվածքներ անել և ամբողջովին գլանը փաթաթել, այնուհետև կտատել թխուկները 4-5 սմ չափսերով:
  6. Այժմ դրանք շարել յուղաթղթով ծածկված տապակի վրա և այն 20-25 րոպեով նախապես տաքացրած ջեռոցում դնել: Պատրաստվելուց հետո վրան ցանել շաքարի փոշի:

Կաթնաշոռով թխվածքաբլիթներ

Կաթնաշոռով թխվածքաբլիթները պատրաստ են:

Բարի ախորժակ:

Տեսանյութ

Կաթնաշոռով թխվածքաբլիթներ

Խնդրում ենք Գնահատեք