Կաթնաշոռով ձողիկներ. Շատ համեղ, արագ պատրաստվող հյուրասիրություն
Սա շատ հեշտ աղանդեր է պատրաստելու համար, պարզվում է, որ բավական է ամբողջ ընտանիքին հյուրասիրելու համար:
Содержание
Կաթնաշոռով ձողիկներ. Անհրաժեշտ բաղադրիչները
- Կաթնաշոռ 500 գ
- Մի պտղունց աղ
- Շաքար 4 ճաշի գդալ
- Վանիլին՝ ըստ ճաշակի
- Ձու 1 հատ
- Փխրեցուցիչ 1 թեյի գդալ
- Թթվասեր 2 ճաշի գդալ
- Ալյուր 170 — 200 գ
Կաթնաշոռով ձողիկներ. Պատրաստման եղանակը
- Նախ վերցնել ցանկացած կաթնաշոռ, գերադասելի է՝ տնական:
- Ավելացնել շաքարը, աղը, վանիլինը, ձուն, թթվասերը և փխրեցուցիչը, խառնել այնքան, մինչև միատարր զանգված ստացվի:
- Ալյուրը մաղել աշխատանքային մակերեսին և ավելացնել զանգվածին:
- Խմորը չպետք է շատ ալյուրով լինի, այնպես որ թեթև հունցեք մի փոքր, պետք է փափուկ խմոր լինի:
- Խմորը դնել ալյուր շաղ տված սեղանին և 10 մմ հաստությամբ շերտ բացել: Կտրել բացված շերտը ձողիկներով:
- Տաքացնել բուսական յուղը և տապակել թույլ կրակով երկու կողմից:
- Ձողիկները դնել թղթե սրբիչների վրա, ապա դնել ափսեի վրա:
Այս ձողիկները կարող եք մատուցել թթվասերով, շոկոլադե մածուկով, մեղրով և այլ համեղություններով: Համը լավացնելու համար խմորին կարող եք ավելացնել կիտրոնի կամ նարնջի համ, այդպես աղանդերը մի փոքր թթու կլինի:
Բարի ախորժակ:
Տեսանյութ
Համեղ նախաճաշ