Կաթնաշոռով և սխտորով լցոնած լոլիկ. Հետաքրքիր նախուտեստ, որը արագ է պատրաստվում և բուրում է թարմությամբ: Նման լցոնած լոլիկը բնօրինակ, կծու նախուտեստ է, որը հիանալի գաղափար է տոնական սեղանի և ամենօրյա կերակուրի համար:
Իհարկե, ավելի լավ է պատրաստել նման նախուտեստ բանջարեղենի սեզոնին, երբ լոլիկը թարմ և անուշահոտ է: Այս նախուտեստի համար լոլիկը պետք է լինի բավականին մեծ, չնայած կարող եք նաև չերի լոլիկ վերցնել: Վերցրեք ցանկացած կանաչի, ըստ ձեր ճաշակի, միայ դրանք թարմ լինեն:
Այս նախուտեստի համար ցանկալի է վերցնել տնական կաթնաշոռ, եթե ունեք փափուկ կաթնաշոռ, ապա կարող եք կրճատել թթվասերի քանակը, հիմնական խնդիրն այն է, որ զանգվածը լավ պահի իր ձևը:
Թթվասերը նույնպես կարող է փոխարինվել ցածր յուղայնության մածունով: Կարող եք ավելացնել ձեր նախընտրած համեմունքները: Եթե սիրում եք կծու համը, կարող եք օգտագործել կծու պղպեղ:
Կաթնաշոռով և սխտորով լցոնած լոլիկ. Անհրաժեշտ բաղադրիչներ
- Լոլիկ 3
- Կաթնաշոռ 180
- Թթվասեր 1
- Սխտոր 2
- Սամիթ համտեսել
- Աղը համտեսել
Կաթնաշոռով և սխտորով լցոնած լոլիկ. Պատրաստման եղանակը
- Լվաանալ կանաչիները, լավ, չորացնել, մանրացնել և ավելացնել կաթնաշոռի զանգվածին: Վերջերս ես ավելի հաճախ եմ նախընտրում կանաչեղենը մկրատով կտրելու ձևը, այլ ոչ թե դանակով: Դա շատ հարմար է:
- Կլպել, մանրացնել և ավելացնել սխտորը կաթնաշոռին: Սխտորը կարելի է քերել մանր քերիչով, ճզմել մամլիչով կամ կտրատել դանակով: Թարմ սխտորի բացակայության դեպքում կարելի է օգտագործել սխտորի փոշի:
- Խառնել խառնուրդը լավ, մինչև հարթ զանգված ստացվի: Սկզբունքորեն, ավելի հաճելի համի համար կարող եք ավելացնել մի քիչ մայոնեզ կամ ամբողջությամբ փոխարինել թթվասերը դրանով:
- Լոլիկները լավ լվանալ, չորացնել, զգուշորեն կտրել վերևի մասը: Եթե լոլիկը բավարար տափակություն չունի, ապա ավելի մեծ կայունության համար ներքևից մի փոքր կտրեք:
- Հեռացնել միջուկը, թողնելով միջին հաստության պատերը: Լոլիկի վրա պետք չէ աղ անել, հակառակ դեպքում դրանք շատ կխոնավանան, իսկ խորտիկը չափազանց ջրոտ կլինի:
- Ստացված կաթնաշոռի զանգվածով լցնել լոլիկի բաժակները, ձևավորել և անմիջապես մատուցել
Կաթնաշոռով և սխտորով լցոնած լոլիկները պատրաստ են:
Բարի ախորժակ:
Տեսանյութ
Սմբուկով աղցան