Կակաչի սերմերով ռուլետ. Պարզապես շքեղ և համեղ խմորեղեն

Կակաչի սերմերով ռուլետ ՔԱՂՑՐԱՎԵՆԻՔ

Կակաչի սերմերով ռուլետն իրականում խոհարարական գլուխգործոց է, այն անհավատալի համեղ է ստացվում:

Ամեն ինչը հիանալի է, խմորի նուրբ համ, կակաչ-ընկույզի լցոնումը լավ է համադրվում այս բաղադրատոմսում: Դուք չեք գտնի ավելի լավ խմորեղեն, պատրաստեք և համոզվեք:

Կակաչի սերմերով ռուլետ

Կակաչի սերմերով ռուլետ. Անհրաժեշտ բաադրիչներ

_Տաք կաթ 250 մլ

_Շաքարավազ 4 ճաշի գդալ

_Ձու 1 հատ

_Արևածաղկի յուղ 60 մլ

_Աղ 0,5 թեյի գդալ

_Հում խմորիչ 20 գ

_Ալյուր 550-600 գ

Ընկույզի լցոն

_Ընկույզ 100 գ

_Ձվի սպիտակուց 1 հատ

_Շաքարավազ 3 ճաշի գդալ

Կակաչի լցոն

_Կաթ 60 մլ

_Շաքարավազ 3 ճաշի գդալ

_Կակաչի սերմ 100 գ

Քսելու համար

_Ձվի դեղնուց 1 հատ

_Կաթ 1 թեյի գդալ

_Շաքարավազ 1 թեյի գդալ

Կակաչի սերմերով ռուլետ

Կակաչի սերմերով ռուլետ. Բաղադրատոմսը

_Լցնել տաք կաթը խորը ամանի մեջ, ավելացնել շաքարավազը, կոտրել ձուն, ավելացնել աղ և խմորիչ: Լցնել արևածաղկի յուղը և ամեն ինչ մանրակրկիտ խառնել խառնիչով:

_Այժմ ալյուրը մաղել և ավելացնել խմորին, հունցեք միատարր, փափուկ խմոր, որը չի կպչում ձեռքերին: Խմորը թողնել 30-40 րոպե տաք տեղում:

_Այժմ պետք է պատրաստել լցոնները.

_Կաթսայի մեջ խառնել կաթը, շաքարավազը, կակաչի սերմերը: Կաթսան դնել վառարանի վրա և եփել մինչև ​​խտանա: Սա կլինի կակաչի լցոնը:

_Ընկույզի լցոնի համար խառնել ձվի սպիտակուցը, ընկույզը և շաքարը:

_Այժմ վերցնել խմորը և բաժանել այն 2 հավասար մասի: Յուրաքանչյուր մասը գրտնակել շրջանաձև 1 սմ հաստությամբ:

_Ընկույզով լցոնը հավասարաչափ տարածել ամբողջ մակերեսի վրա և ոլորել ռուլետի նման: Նույն քայլերն անել կակաչի լցոնի դեպքում` խմորի մյուս մասը գրտնակել շրջանաձև և հավասարաչափ տարածել լցոնը, այնուհետև ոլորել ռուլետը:

_Այժմ երկու ռուլետները փաթաթել իրար հյուսքի նման, դնել յուղաթղթով ծածկված ջեռոցի տապակի վրա, սուր դանակով, կամ ածելիով գլանիկների վրա երկայնական կտրվածքներ անել և 20 րոպե թողնել կպչուն թաղանթի տակ:

_Խմորի վրա քսել դեղնուցի, կաթի և շաքարի խառնուրդը, 40 րոպե դնել 180-200 աստիճանի տաքացրած ջեռոցում:

Կակաչի սերմերով ռուլետ

Ստացվում է իսկական հրաշք՝ հետաքրքիր և յուրօրինակ խմորեղեն: Տարբեր լցոնումները հիանալի լրացնում են միմյանց և ներդաշնակ են խմորի հետ:

Կակաչի սերմերով ռուլետը պատրաստ է:

Բարի ախորժակ:

Տեսանյութ

Կրաֆին Սիննաբոն ԿՈՒԼԻՉ ․ Բոլորը մեկում Համեղ, Պարզ և Տոնական

Խնդրում ենք Գնահատեք