Կաղամբով աղցան. Յուրահատուկ համով, ախորժելի ուտեստ
Սա իսկապես կաղամբով ամենահամեղ աղցանն է, այն կարելի է պատրաստել թեկուզ ամեն օր անընդմեջ և չի հոգնեցնի: Թվում է, թե անհամատեղելի մթերքներ են, բայց այս աղցանի մեջ դրանք շատ են համակցվում: Պատրաստեք և համոզվեք:
Կաղամբով աղցան. Անհրաժեշտ բաղադրիչները
_Կաղամբ — 500-600 գր
_Վարունգ — 3 հատ
_Ձու — 4 հատ
_Թունոսի պահածո — 1 տուփ
_Կանաչներ՝ ըստ ճաշակի
_Աղ՝ ըստ ճաշակի
_Մայոնեզ — 3 ճաշի գդալ
_Թթվասեր — 3 ճաշի գդալ
_Մանանեխի հատիկներ — 1 թեյի գդալ
Կաղամբով աղցան. Պատրաստման եղանակը
_Կաղամբը կտրատել, կտրել վարունգը կիսաօղակներով: Այս աղցանի համար սովորական կաղամբի փոխարեն կարելի է օգտագործել նաև պեկինյան կաղամբը:
_Խորանարդներով կտրատած ձուն լցնել տարայի մեջ կաղամբի և վարունգի հետ միասին, ավելացնել մանր կտրատած կանաչին:
_Առանձին ամանի մեջ պատառաքաղով տրորել թունոսը, ավելացնել թթվասերը, մայոնեզը, մանանեխի հատիկները, աղը և լավ խառնել
Ամեն ինչ պատրաստ է: Կարևորն այն է, որ կարելի է աղցանը համեմել անմիջապես նախքան մատուցելը և անմիջապես ուտել:
Բարի ախորժակ:
Տեսանյութ
Սիսեռով աղցան