Կիսվում ենք Կարամելացված Ընկույզներ պատրաստելու պարզ, բայց չափազանց հաջող բաղադրատոմսով։
Առանց ընկույզի, հրուշակեղենի բիզնեսը կկորցներ իր հմայքի առյուծի բաժինը։ Դրանց հարուստ և միևնույն ժամանակ փափուկ համը համակցվում է քաղցրության հետ այնպես, ինչպես լոլիկը ներդաշնակվում է պղպեղի հետ՝ կատարելապես:
Բնօրինակ բաղադրատոմսում օգտագործվում է գլյուկոզայի օշարակ, մենք այն փոխարինել ենք պատրաստի բնական բաղադրիչով՝ մեղրով։ Սա կհարստացնի համը, իսկ եթե ձեզ դուր է գալիս կաթնային և ընկուզային նոտաների համադրությունը, խորհուրդ ենք տալիս մեղրին ավելացնել մի փոքր խտացրած կաթ։ Պատրաստեք ավելի մեծ տապակ, որ հարմար լինի աշխատելը:
Կարամելացված Ընկույզներ. Բաղադրիչներ
_Նուշ 225 գ
_Ընկույզ 225 գ
_Գետնանուշ 225 գ
_Շաքարավազ 900 գ
_Մեղր 200 մլ
_Ջուր 450 մլ
Կարամելացված Ընկույզներ. Պատրաստման եղանակը
_Կարելի է ընկույզներից խառնուրդ վերցնել կամ առանձին պատրաստել։
_225 գ ցանկացած տեսակի ընկույզի համար անհրաժեշտ կլինի 300 գ շաքարավազ, 150 մլ ջուր և 70 մլ մեղր։
_Սկզբում ընկույզները տապակել թավայի մեջ, որպեսզի դրանց համը բացվի, այնուհետև խորը տապակի մեջ ավելացնել շաքարավազը, նոսրացնել ջրի և հալած մեղրի խառնուրդով:
_Դժվար է աղանդերը պատրաստել մեծ քանակությամբ, ուստի առաջարկում ենք դա անել մաս-մաս։
_Ստացված կարամելային խառնուրդը քսել յուղած յուղաթղթի վրա և թողնել մի փոքր սառչի։
_5 րոպե անց կտրվածքներ արեք՝ սալիկը ձեզ հարմար կտորների բաժանելու համար, ապա սպասեք, որ այն ամբողջությամբ ամրանա։
Գլյուկոզայի օշարակ կարելի է պատրաստել տանը։ Փաստորեն, սա սովորական հեղուկ կարամելն է (150 գ շաքարավազից և 60 մլ ջրից) մի պտղունց կիտրոնաթթվի և սոդայի ավելացումով։ Այսպիսով, ձեր ընկույզով աղանդերն ավելի թափանցիկ կլինի
Ի դեպ, դուք կարող եք ընտրել ձեր ճաշակով ընկույզներ և խառնել դրանք ձեզ հարմար համամասնությամբ՝ բոլոր դեպքերում էլ համեղ և առողջարար է ստացվում։
Կիսվեք այս բաղադրատոմսով ձեր ընկերների հետ:
Բարի ախորժակ:
Տեսանյութ
Տնական կոնֆետներ