Կարամելացված Ընկույզներ. Այս տնական աղանդերը պատրաստվում է րոպեների ընթացքում սակայն շատ երկար է պահպանվում

Կարամելացված Ընկույզներ ՔԱՂՑՐԱՎԵՆԻՔ

Կիսվում ենք Կարամելացված Ընկույզներ պատրաստելու պարզ, բայց չափազանց հաջող բաղադրատոմսով։

Առանց ընկույզի, հրուշակեղենի բիզնեսը կկորցներ իր հմայքի առյուծի բաժինը։ Դրանց հարուստ և միևնույն ժամանակ փափուկ համը համակցվում է քաղցրության հետ այնպես, ինչպես լոլիկը ներդաշնակվում է պղպեղի հետ՝ կատարելապես:

Բնօրինակ բաղադրատոմսում օգտագործվում է գլյուկոզայի օշարակ, մենք այն փոխարինել ենք պատրաստի բնական բաղադրիչով՝ մեղրով։ Սա կհարստացնի համը, իսկ եթե ձեզ դուր է գալիս կաթնային և ընկուզային նոտաների համադրությունը, խորհուրդ ենք տալիս մեղրին ավելացնել մի փոքր խտացրած կաթ։ Պատրաստեք ավելի մեծ տապակ, որ հարմար լինի աշխատելը:

Կարամելացված Ընկույզներ

Կարամելացված Ընկույզներ. Բաղադրիչներ

_Նուշ 225 գ

_Ընկույզ 225 գ

_Գետնանուշ 225 գ

_Շաքարավազ 900 գ

_Մեղր 200 մլ

_Ջուր 450 մլ

Կարամելացված Ընկույզներ
Կարամելացված Ընկույզներ. Պատրաստման եղանակը

_Կարելի է ընկույզներից խառնուրդ վերցնել կամ առանձին պատրաստել։

_225 գ ցանկացած տեսակի ընկույզի համար անհրաժեշտ կլինի 300 գ շաքարավազ, 150 մլ ջուր և 70 մլ մեղր։

_Սկզբում ընկույզները տապակել թավայի մեջ, որպեսզի դրանց համը բացվի, այնուհետև խորը տապակի մեջ ավելացնել շաքարավազը, նոսրացնել ջրի և հալած մեղրի խառնուրդով:

_Դժվար է աղանդերը պատրաստել մեծ քանակությամբ, ուստի առաջարկում ենք դա անել մաս-մաս։

_Ստացված կարամելային խառնուրդը քսել յուղած յուղաթղթի վրա և թողնել մի փոքր սառչի։

_5 րոպե անց կտրվածքներ արեք՝ սալիկը ձեզ հարմար կտորների բաժանելու համար, ապա սպասեք, որ այն ամբողջությամբ ամրանա։

Գլյուկոզայի օշարակ կարելի է պատրաստել տանը։ Փաստորեն, սա սովորական հեղուկ կարամելն է (150 գ շաքարավազից և 60 մլ ջրից) մի պտղունց կիտրոնաթթվի և սոդայի ավելացումով։ Այսպիսով, ձեր ընկույզով աղանդերն ավելի թափանցիկ կլինի

Կարամելացված Ընկույզներ

Ի դեպ, դուք կարող եք ընտրել ձեր ճաշակով ընկույզներ և խառնել դրանք ձեզ հարմար համամասնությամբ՝ բոլոր դեպքերում էլ համեղ և առողջարար է ստացվում։

Կիսվեք այս բաղադրատոմսով ձեր ընկերների հետ:

Բարի ախորժակ:

Տեսանյութ

Տնական կոնֆետներ

Խնդրում ենք Գնահատեք