Կարկանդակ կիսելով և խնձորով. Փարթամ թխվածք մանկության համով

Կարկանդակ կիսելով և խնձորով ՔԱՂՑՐԱՎԵՆԻՔ

Առաջարկում ենք թխել Կարկանդակ կիսելով և խնձորով, յուրահատուկ բաղադրիչն անչափ համեղ է դարձնում թխվածքը:

Բոլորս էլ մանկուց հիշում ենք հատապտուղներով կիսելի համը։ Նրա բույրը մեզ հետ է տանում դեպի հեռավոր անցյալ: Եվ անհոգ ժամանակի ջերմ հիշողությունները սկսում են ջերմացնել հոգին: Ցավոք, կիսել դադարել են այդքան հաճախ եփել: Բայց, եթե ​​դուք չեք ցանկանում կիսել խմել հիմա, ապա առաջարկում ենք մեկ այլ տարբերակ՝ այն օգտագործեք թխվածքներում։

Արդյունքում աղանդերը դառնում է անսովոր վառ ու համեղ։ Այսպիսով, այսօր մենք ձեզ համար պատրաստել ենք բեզեով խնձորի կարկանդակի բաղադրատոմս, որի բույրն անկասկած, կհիացնի բոլորին։

Կարկանդակ կիսելով և խնձորով

Կարկանդակ կիսելով և խնձորով. Անհրաժեշտ բաղադրիչներ

_Ցորենի ալյուր 400 գ

_Ձու 4 հատ

_Կարագ 140 գ

_Շաքարավազ 330 գ

_Թթվասեր 2 ճաշի գդալ

_Փխրեցուցիչ 2 ճաշի գդալ

_Վանիլային շաքարավազ 0,5 ճաշի գդալ

_Խնձոր 3 հատ

_Չոր կիսել 80 գ

Կարկանդակ կիսելով և խնձորով

Կարկանդակ կիսելով և խնձորով. Պատրաստման եղանակը

_Նախ խոշոր քերիչով անցկացնել սառեցրած կարագը։

_150 գրամ շաքարավազը խառնել թթվասերի, 4 դեղնուցի, ալյուրի և փխրեցուցիչի հետ։ Ստացված զանգվածին ավելացնել քերած կարագը, մանրակրկիտ խառնել:

_Խմորը հունցել։ Բաժանել երկու մասի (մեկը մյուսից մեծ պիտի լինի)։ Խմորը փաթաթել թաղանթով և 30 րոպեով դնում սառնարանում։

_Սկսենք պատրատել բեզեն. 4 սպիտակուցը հարել 180 գրամ շաքարավազի հետ։ Ավելացնել չոր կիսել և վանիլային շաքարավազ։ Բոլոր բաղադրիչները մանրակրկիտ հարել։

_Խնձորները կտրատում ենք բարակ շերտերով և սկսել կարկանդակը ձևավորել։

_Կաղապարի ներքևի մասում և կողմերի վրա դնել ավելի մեծ կտորով խմորը: Վրան դնել կտրատած խնձորները: Հետո լցնել բեզեն ու հարթեցնել։

_Խմորի փոքր կտորը քերել խոշոր քերիչով և վրան հավասարաչափ տարածել:

_Կարկանդակ 80 րոպեով դնել 180 աստիճան տաքացրած ջեռոցում, մինչև վերևը կարմրի։

Արդյունքում ստացվում է չքնաղ քնքուշ տորթ, որը պարզապես հալչում է բերանում:

Կարկանդակ կիսելով և խնձորով

Այսպիսով, շտապեք գնել չոր կիսել՝ պատրաստելու այս անուշաբույր աղանդերը, որի բաղադրատոմսը կցանկանան իմանալ ձեր բոլոր ընկերները։

Բարի ախորժակ:

Տեսանյութ

Կարակում թխվածք մեր մանկությունից

Խնդրում ենք Գնահատեք