Կարմիր հաղարջի ժելե պատրաստելու ամենադժվար մասը 8 րոպե ինտենսիվորեն խառնելն է: Մնացած բաղադրատոմսը այնքան պարզ և արագ է, որ նույնիսկ անհավատալի է: Մի անհանգստացեք, որ բաղադրիչների մեջ նշված չեն ժելատինից, ագար ագարից և օսլա: Հաղարջները հարուստ են պեկտինով, ուստի դրանք առանց կողմակի օգնության պնդանում են:
Իհարկե, հատապտուղներով դոնդողը հաճույք կպատճառի ձեզ ձմռանը, երբ ուզում եք ինչ-որ համեղ բան վայելել: Ծայրահեղ դեպքում, դուք կարող եք այն քսել սենդվիչի վրա և օգտագործել այն որպես աղանդեր կամ նույնիսկ մսի, թռչնամսի համար սոուսներ պատրաստելիս: Նման առողջ քաղցրավենիքի մի բանկա հարազատին կամ ընկերոջը նվիրելը շատ հաճելի կլինի:
Կարմիր հաղարջի ժելե. Բաղադրությունը
- Կարմիր հաղարջ 1 կգ
- Շաքարավազ 1 կգ
Կարմիր հաղարջի ժելե. Պատրաստման եղանակը
- Լվանալ հատապտուղները մանրակրկիտ կերպով, ավելացնել շաքարավազը և խառնել մոտ 10 րոպե, որպեսզի հաղարջի հյութը դուրս գա:
- Եփել զանգվածը 8 րոպե ուժեղ կրակի վրա, անընդհատ և եռանդով խառնելով: Անցկացնել փլավքամիով, լցնել ջեմը բանկաների մեջ և թողեք սառչի, բաց վիճակում: Դրանից հետո ամուր փակել բանկաների հարմար կափարիչներով:
Ձմռան համար կարմիր հաղարջի դոնդողը պատրաստ է: Այն լավ է պահպանվում ինչպես սառնարանում, այնպես էլ դրսում: Եվ որքան հաճելի կլինի ցուրտ սեզոնին ամառային վիտամիններով հարուստ քաղցրավենիքի մի բանկա բացելը: Ի դեպ, բաղադրատոմսը հարմար է ոչ միայն հաղարջի, այլև այլ հատապտուղների համար, որոնք պարունակում են պեկտին: Անպայման փորձեք փակել մի քանի բանկա սալոր, դեղձ, կամ լոռամիրգ:
Կարմիր հաղարջի ժելեն պատրաստ է:
Բարի ախորժակ