Քնքուշ ու Համեղ ռուլետ. Պարզ բաղադրիչներից 15 րոպեում կթխեք բերանում հալչող խմորեղեն

Համեղ ռուլետ ՔԱՂՑՐԱՎԵՆԻՔ

Քնքուշ ու Համեղ ռուլետ մատուցելը լավագույն ելքն է, երբ անսպասելի հյուրեր են այցելում:

Ռուլետները համարվում են աղանդերի ամենատարածված և մատչելի տեսակներից մեկը։ Կան տարբեր տեսակի ռուլետներ՝ տարբեր միջուկներով։

Այնուամենայնիվ, խանութի արտադրանքը պարունակում է մեծ քանակությամբ ներկանյութեր, կոնսերվանտներ և համի ուժեղացուցիչներ: Բնական մթերքներով թխված լինելու երաշխիքները կարող են վերագրվել միայն տնական տեսակի ռուլետին։

Ձեր հյուրերին դուր կգա այս աղանդերը, անպայման փորձեք:

Համեղ ռուլետ

Քնքուշ ու Համեղ ռուլետ. Բաղադրիչները

_ հավի ձու — 4 հատ

_ աղ — 1 պտղունց

_ կիտրոն — 0,5 հատ

_ շաքարավազ — 280 գ

_ վանիլին — 1 թեյի գդալ

_ ալյուր — 4 ճաշի գդալ

_ եգիպտացորենի օսլա — 3 ճաշի գդալ

_ դեղնուցներ — 7 հատ

_ ջուր — 40 մլ

_ կաթ — 500 մլ

_ վանիլային էքստրակտ — 1 թեյի գդալ

Համեղ ռուլետ Համեղ ռուլետ

Քնքուշ ու Համեղ ռուլետ. Պատրաստման եղանակը

_ Նախ պետք է զգուշորեն առանձնացնել սպիտակուցները դեղնուցներից և փաթեթավորել դրանք տարբեր ամանների մեջ։

_ Սպիտակուցներին ավելացնում ենք մի պտղունց աղ և կես կիտրոնի հյութ։

_ Դեղնուցներին ավելացնել 3 ճաշի գդալ շաքարավազ, վանիլին։

_ Դեղնուցները հարիչով հարել մի քանի րոպե՝ մինչև շաքարի հատիկները լուծվեն։

_ Սպիտակուցները հարել նույն կերպ, բայց մինչև բեզեի խտություն ստացվի։ Մնացած հատիկավոր շաքարը աստիճանաբար լցնել սպիտակուցային զանգվածի մեջ՝ չդադարելով հարել։

_ Ալյուրը լցնել դեղնուցների վրա, խմորը շաղախել բահիկով։ Նույն բահիկով զագվածին ավելացնել 2 ճաշի գդալ բեզե, խառնել։ Այնուհետև խմորը լցնել բեզեով ամանի մեջ, զանգվածը զգուշորեն խառնելով հասցնել համասեռ խտության։

_ Ջեռոցի տապակը ծածկել յուղաթղթով, խմորը տարածել ամբողջ մակերեսով, հավասարաչափ բաշխելով։

_ Բիսկվիթը թխել ջեռոցում 180 աստիճան ջերմաստիճանում՝ 12 րոպե։

_ Այդ ընթացքում խառնել 150 գրամ շաքարավազը և մեկ գդալ եգիպտացորենի օսլան։ Երեք դեղնուցին ջուր ավելացրեք, կաթսայի մեջ խառնել բաղադրիչները:

_ Խառնուրդը եփել մինչև թանձրանա, մարմանդ կրակի վրա՝ անընդհատ խառնելով։ Այնուհետև դնել սառնարանում, որ սառչի։

_ Կաթը լցնել ամանի մեջ, խառնել վանիլի էքստրակտի հետ։ Կիտրոնի կեղևը մանր քերիչով մանրացնել, ավելացնել կաթին։ Միջին կրակի վրա զանգվածը եռացնել, եփել մոտ 6 րոպե։

_ 80 գրամ շաքարավազն ու օսլան լցնել չորս դեղնուցով տարայի մեջ, հարել հարիչով մինչև հարթ լինի։ Խառնուրդին միացնել կիտրոնի կեղևից նախապես քամած կաթը։

_ Խառնուրդը եփեք մինչև թանձրանա և սառչի սառնարանում:

_Բիսկվիթը ռուլետի նման փաթաթել և 10 րոպե թողնել սառնարանում։

_ Այնուհետև բիսկվիթը բացել և վրան քսել կաթնային և դեղնուցային կրեմները։ Ռուլետը նորից փաթաթեք՝ այլևս հետ չբացելով։

_Ռուլետի վրա քսել կրեմները և դնել 5 րոպեով 180 աստիճան տաքացած ջեռոցում։

Համեղ ռուլետ

Արդյունքում անսովոր ու համեղ ռուլետ կստանաք։

Բարի ախորժակ:

Տեսանյութ

Ամենահեշտ ռուլետ Դասական տարբերակով 

Խնդրում ենք Գնահատեք