Հավով և սնկով աղցան, Հագեցնող ու դյուրամարս ուտեստ

Հավով և սնկով աղցան ԱՂՑԱՆՆԵՐ

Հավով և սնկով աղցան, Հագեցնող ու դյուրամարս ուտեստ

Ամուսինս զարմանում է, թե ինչպես կարող եմ ուտել միայն աղցան և կշտանալ: Նա պնդում է, որ աղցանից երբեք չի կշտանում: Այնպես որ ես նրա համար պատրաստեցի մի աղցան, որը միավորում է հավ, սունկ, ձու և բանջարեղեն: Ամուսինս անմիջապես վերանայեց իր տեսակետները:

Աղցանն իսկապես շատ հագեցնող է: Սխտորը և կորեական գազարները դրան տալիս են յուրահատուկ համ, ուստի նախուտեստը կատարյալ է տոնի համար: Ճիշտն ասած, իմ ընտանիքն այս աղցանը պահանջում է նաև սովորական օրերին: Ահա բաղադրատոմսը:

 

Հավով և սնկով աղցան

Հավով և սնկով աղցան. Անհրաժեշտ բաղադրիչները

  • Հավի կրծքամիս 250 գ
  • Ձու 2 հատ
  • Թթու վարունգ 1 հատ
  • Կորեական գազար 150 գ
  • Սոխ 1 հատ
  • Շամպինիոն 50 գ
  • Մայոնեզ 50 գ
  • Ընկույզ 1 ճաշի գդալ
  • Սխտոր 1 պճեղ
  • Արևածաղկի ձեթ 1 ճաշի գդալ
  • Աղ` ըստ ճաշակի
  • Սև պղպեղ (աղացած)` ըստ ճաշակի

Հավով և սնկով աղցան

Հավով և սնկով աղցան. Պատրաստման եղանակը

  1. Սոխը մանր կտրատել և տապակել այն թավայի մեջ բուսական յուղով, մոտ 2 րոպե: Ավելացնել խոշոր կտրատած սունկ, աղ, խառնել և տապակել միջին կրակի վրա 5 րոպե:
  2. Ձվերը խաշել և մաքրել կեղևից, վարունգը և ձվերը կտրել միջին չափի խորանարդիկներով:
  3. Եփել հավի կրծքամիսը, սառեցնել և կտրել միջին կտորներով:
  4. Սունկը, սոխը, կրծամիսը և վարունգը խառնել աղցանի ամանի մեջ: Մարինադից հանել կորեական գազարը, կտրեք մի քանի մասի և լցնել մնացած բաղադրիչների վրա:
  5. Սխտորն անցկացնել մամլիչով, ավելացնել աղցանի ամանի մեջ, աղ, պղպեղ և մայոնեզ ավելացնել, լավ խառնել:
  6. Ձևավորել աղցանը մայոնեզով և մանրացված ընկույզով:

Հավով և սնկով աղցան

Խնդրում ենք նկատի ունենալ, որ աղցանի մեջ օգտագործվում են կորեական գազար ու թթու վարունգ: Հետեւաբար, զգույշ եղեք աղի և պղպեղի հետ: Բացի այդ, մենք տապակելիս սնկին աղ ենք անում:

Մատուցել աղցանը տոնական կամ առօրյա սեղանին:

Հավով և սնկով աղցանը պատրաստ է:

Բարի ախորժակ

Տեսանյութ

Համեղ և հագեցնող աղցան

Խնդրում ենք Գնահատեք