Պատրա՞ստ եք թխել Հատապտուղներով շառլոտկա: Ավանդական կարկանդակ՝ մի քանի փոփոխություններով: Իհարկե, կարող ենք մեզ թույլ է տալիս փորձարկումներ անել նույնիսկ առավել դասական բաղադրատոմսերի հետ:
Հատապտուղներով շառլոտկան ոչ ոքի անտարբեր չի թողնի: Խմորը պատրաստելու համար կպահանջվի ընդամենը 10 րոպե: Հետևաբար, բաղադրատոմսը կատարյալ է զբաղված տնային տնտեսուհիների համար:
Դուք կարող եք պատրաստել հատապտուղներով շառլոտկա նաև տարվա այլ եղանակներին: Ձեր սիրած հատապտուղների սառեցումը շատ հեշտ է: Որպես ծայրահեղ միջոց՝ դուք կարող եք խանութից գնել: Կարող եք օգտագործել ոչ միայն սև հաղարջ, այլև ցանկացած այլ պտուղներ: Անպայման նախքան եփելը հատապտուղները հալեցնել, ավելորդ ջրից ազատվելու համար:
Շառլոտկա հատապտուղներով. Բաղադրությունը
_Ձու 3 հատ
_Շաքար 200 գ
_Թթվասեր 200 գ
_Խմորի փխրեցուցիչ 5 գ
_Դարչին 1 թեյի գդալ
_Ցորենի ալյուր 200 գ
_Խնձոր 3 հատ
_Կարագ 1 թեյի գդալ
_Սև հաղարջ 1 բաժակ
Շառլոտկա հատապտուղներով. Պատրաստման եղանակը
_Հարել ձվերը և շաքարավազը մինչև հարթ, փրփուն զանգված ստացվի: Ավելացնել թթվասեր, փխրեցուցիչ, դարչին և խառնել:
_Մաղել ալյուրը և խառնել մինչև միատարր զանգված ստացվի: Խմորեղենի ձևամանը յուղել կարագով: շարել խնձորի շերտերն ու հաղարջը ներքևի մասում: Խմորը հավասարաչափ լցնել ձևամանի մեջ:
_Թխել հատապտուղներով շառլոտկան 180 ° C- ով ջեռոցի ներքեւի մասում` 45 րոպե:
_Վառարանները տարբեր են լինում, ուստի ավելի լավ է ստուգել հատապտուղներով շառլոտկայի պատրաստ լինելը ատամի փայտե չոփիկով: Երբ թխվածքը պատրաստ է, շառլոտկայի մեջ խրված չոփիկը չոր է դուրս գալիս:
Նոր շառլոտկան պատրաստ է:
Բարի ախորժակ: