Հատապտուղներով շառլոտկա

Շառլոտկա հատապտուղներով ՔԱՂՑՐԱՎԵՆԻՔ

Պատրա՞ստ եք թխել Հատապտուղներով շառլոտկա: Ավանդական կարկանդակ՝ մի քանի փոփոխություններով: Իհարկե, կարող ենք մեզ թույլ է տալիս փորձարկումներ անել նույնիսկ առավել դասական բաղադրատոմսերի հետ:

Հատապտուղներով շառլոտկան ոչ ոքի անտարբեր չի թողնի: Խմորը պատրաստելու համար կպահանջվի ընդամենը 10 րոպե: Հետևաբար, բաղադրատոմսը կատարյալ է զբաղված տնային տնտեսուհիների համար:

Դուք կարող եք պատրաստել հատապտուղներով շառլոտկա նաև տարվա այլ եղանակներին: Ձեր սիրած հատապտուղների սառեցումը շատ հեշտ է: Որպես ծայրահեղ միջոց՝ դուք կարող եք խանութից գնել: Կարող եք օգտագործել ոչ միայն սև հաղարջ, այլև ցանկացած այլ պտուղներ:  Անպայման նախքան եփելը հատապտուղները հալեցնել, ավելորդ ջրից ազատվելու համար:

Շառլոտկա հատապտուղներով

Շառլոտկա հատապտուղներով. Բաղադրությունը

_Ձու 3 հատ

_Շաքար 200 գ

_Թթվասեր 200 գ

_Խմորի փխրեցուցիչ 5 գ

_Դարչին 1 թեյի գդալ

_Ցորենի ալյուր 200 գ

_Խնձոր 3 հատ

_Կարագ 1 թեյի գդալ

_Սև հաղարջ 1 բաժակ

Շառլոտկա հատապտուղներով

Շառլոտկա հատապտուղներով. Պատրաստման եղանակը

_Հարել ձվերը և շաքարավազը մինչև հարթ, փրփուն զանգված ստացվի: Ավելացնել թթվասեր, փխրեցուցիչ, դարչին և խառնել:

_Մաղել ալյուրը և խառնել մինչև միատարր զանգված ստացվի: Խմորեղենի ձևամանը յուղել կարագով: շարել խնձորի շերտերն ու հաղարջը ներքևի մասում: Խմորը հավասարաչափ լցնել ձևամանի մեջ:

_Թխել հատապտուղներով շառլոտկան 180 ° C- ով ջեռոցի ներքեւի մասում` 45 րոպե:

_Վառարանները տարբեր են լինում, ուստի ավելի լավ է ստուգել հատապտուղներով շառլոտկայի պատրաստ լինելը ատամի փայտե չոփիկով: Երբ թխվածքը պատրաստ է, շառլոտկայի մեջ խրված չոփիկը չոր է դուրս գալիս:

Շառլոտկա հատապտուղներով

Նոր շառլոտկան պատրաստ է:

Բարի ախորժակ:

Լցոնած Խնձոր Ֆրանսիական Ձևով․ Յուրահատուկ Քաղցր Դեսերտ

Խնդրում ենք Գնահատեք