Ճակնդեղով աղցանները շատ առողջ և օրիգինալ են, այս բանջարեղենը կարող է համակցվել ամենա ոչ ստանդարտ մթերքների հետ:
Այս բաղադրատոմսում ընդամենը երեք մթերք կա, բայց շատ հարուստ համ է ստացվում:
Ճակնդեղով աղցան. Անհրաժեշտ բաղադրիչները
_Ճակնդեղ 3 հատ
_Սոխ 1 հատ
_Թթու վարունգ 3 հատ
_Բուսական յուղ 3 ճաշի գդալ
_Սխտոր 2 պճեղ
_Մայոնեզ, աղ, պղպեղ՝ ըստ ճաշակի
Ճակնդեղով աղցան. Պատրաստման եղանակը
_Ճակնդեղը եփել և քերել խոշոր քերիչով:
_Կտրել սոխը խորանարդներով և տապակել բուսական յուղի մեջ:
_Երբ սոխը ոսկեգույն դառնա, ավելացնել մի պտղունց շաքար և ստանալ համեղ, կարամելացված երանգ:
_Սխտորը մանր քերիչով քերել:
_Վարունգը կարելի է քերել խոշոր քերիչով կամ պարզապես մանր կտրատել, քամել ավելորդ հեղուկը:
_Խառնել բոլոր մթերքները, համեմել մայոնեզով, ցանել կանաչիները, խառնել և մատուցել:
Աղցանը պարզ է, թեթև, բուրավետ, իդեալական կլինի մսով նախուտեստների և կողմնակի ուտեստների համար:
Բարի ախորժակ:
Տեսանյութ
Նոր բաղադրիչով յուրահատուկ Վինեգրետ