Մեղրով թխվածքաբլիթներ. Պարզ բաղադրիչներով շատ արագ թխվող նուրբ ու փխրուն աղանդեր թեյի համար

Մեղրով թխվածքաբլիթներ ՔԱՂՑՐԱՎԵՆԻՔ

Առաջարկում ենք Մեղրով թխվածքաբլիթներ պատրաստելու հրաշալի բաղադրատոմս:

Մեղրը կարևոր հայտնագործություն է դարձել մարդկության համար։ Հավանաբար մարդիկ այսպես են իմացել առաջին աղանդերի մասին։

Մեղրը սկսել են արդյունահանել մոտ 15000 տարի առաջ։ Սկզբում այն չէր օգտագործվում որպես աղանդերի բաղադրիչ, այլ օգտագործվել է բուժման համար, ավելացվել դեղերի մեջ։

Միայն որոշ ժամանակ անց սկսեցին մեղրն ուտել։ Մարդիկ հասկանում էին, որ ապրանքը կախվածություն է առաջացնում և սկսեցին սահմանափակել դրա սպառումը:

Այժմ մեղրն օգտագործում են տարբեր աղանդերներ պատրաստելու համար։

Մեղրով թխվածքաբլիթներ

Մեղրով թխվածքաբլիթներ. Բաղադրիչները

_ձու — 2 հատ

_ալյուր — 400 գ

_շաքարավազ — 150 գ

_փխրեցուցիչ — 2 թեյի գդալ

_մեղր — 2 ճաշի գդալ

_կարագ — 100 գ

Մեղրով թխվածքաբլիթներ

Մեղրով թխվածքաբլիթներ. Պատրաստման եղանակը

_Մի ամանի մեջ միացնել ձուն դեղնուցի հետ (սպիտակուցը պետք կլինի բաղադրատոմսի երկրորդ մասի համար):

_Ձվի մեջ լցնել շաքարավազը և մեղրը, կարող եք ավելացնել նաև վանիլային շաքար։

_Հարել բաղադրիչները, մինչև շաքարի հատիկները լուծվեն։

_Կարագը նախապես հալեցնել, լցնել ձվի զանգվածի մեջ։

_Ալյուրը փխրեցուցիչով մաղել զանգվածի վրա, հունցել կպչուն և առաձգական խմոր։

_Խմորը պետք է բաժանել փոքր գնդիկների՝ ընկույզից մի փոքր ավելի մեծ:

_Ջեռոցի տապակը ծածկել յուղաթղթով, խմորի գնդիկները դնել իրարից որոշակի հեռավորության վրա։

_Ապագա թխվածքաբլիթների մակերեսին քսել հարած սպիտակուցը։

_Ջեռոցը տաքացնել 180 աստիճան։

_Ցանկության դեպքում թխվածքաբլիթների վրա կարող եք ցանել մանրացված ընկույզ կամ կարագի փշրանքներ։

_Թխվածքաբլիթները պետք է թխել մոտավորապես 25 րոպե:

Մեղրով թխվածքաբլիթներ

Ստացվում են գեղեցիկ և բուրավետ մեղրով թխվածքաբլիթներ, որոնք հիանալի կփոխարինեն ցանկացած գնված աղանդերի, քանի որ կլինեն նուրբ և չափավոր քաղցր:

Բարի ախորժակ:

Տեսանյութ

Մեղրով բլիթներ

Խնդրում ենք Գնահատեք