Մուլատուհի. Շոկոլադե տորթ կաթնաշոռով, այն ձեզ շատ դուր կգա, անպայման փորձեք

տորթ ՔԱՂՑՐԱՎԵՆԻՔ

Մուլատուհի. Շոկոլադե տորթ կաթնաշոռով, այն ձեզ շատ դուր կգա, անպայման փորձեք:

Կաթնաշոռով լցոնված այս շոկոլադե կարկանդակը նրբահամ ու անուշաբույր է: Այն հաճելիորեն կգերի իր քիմքին հաճո նրբությամբ:

Եփած խտացրած կաթով շոկոլադե հիմքի և կաթնաշոռի լավագույն համադրություն, որին սալորաչիրը առանձնահատուկ թթվաշ շեշտադրում է տալիս:

Եկեք միասին պատրաստենք այս համեղ և նուրբ կարկանդակը, դուք չեք ափսոսի ծախսած ժամանակը:

տորթ կաթնաշոռով

Շոկոլադե տորթ կաթնաշոռով. Անհրաժեշտ բաղադրիչներ

Խմորի համար

  • Կարագ — 100 գ
  • Թթվասեր — 50 գ (1 ճաշի գդալ)
  • Կակաո — 2 ճաշի գդալ
  • Շաքարավազ — 60 գ
  • Աղ — պտղունց
  • Ալյուր — 180 գ
  • Փխրեցուցիչ — 1 թեյի գդալ

տորթ կաթնաշոռով

Կաթնաշոռով լցոն.

  • Կաթնաշոռ — 300 գ
  • Եփած խտացրած կաթ — 150-200 գ
  • Վանիլային շաքար — 10 գ

Ի հավելումն

  • Սալորաչիր

տորթ կաթնաշոռով

Շոկոլադե տորթ կաթնաշոռով. Պատրաստման եղանակը

  1. Հարել հարիչով փափուկ կարագը սենյակային ջերմաստիճանում շաքարով, մի պտղունց աղով և թթվասերով: Ավելացնել կակաո և ալյուր: Փափուկ և ճկուն խմոր պատրաստեք, հարկավոր չէ երկար ժամանակ հունցել, ընդամենը մինչև հարթ ստացվի: Խմորի գունդը դնել սառնարանում 15-20 րոպե:
  2. Լցոնի համար հարել կաթնաշոռը, եփած խտացրած կաթը և ձվերը բլենդերով: Բուրավետության համար ավելացնել վանիլային շաքար:
  3. Խմորը տեսողականորեն բաժանել մեծ և փոքր մասերի: Տեղադրել փոքր մասը սառնարանում, իսկ մեծ մասը գրտնակել յուղաթղթի վրա, անհրաժեշտության դեպքում ալյուր շաղ տալով, 27-28 սմ տրամագծով: Տվյալ ձևամանի տրամագիծը 21 սմ է: Տորթի հիմքը կտրել ձևամանի ներքևի մասի չափով, իսկ թխվածքի կողմերը պատրաստել մնացորդներից:
  4. Սալորաչիրը դնել կարկանդակի հիմքի վրա: Եթե չեք սիրում սալորաչիր, ապա կարող եք բաց թողնել այս քայլը: Խմորի վրա լցնել կաթնաշոռով լցոնը: Խմորի մնացած մասով ծածկել վերևի մասը:
  5. Թխել նախապես տաքացրած ջեռոցում 40-50 րոպե: Թողեք խմորեղենը սառչի և կարելի է մատուցել:

Շոկոլադե տորթը կաթնաշոռով պատրաստ է: Մատուցեք Մուլատուհի տորթը և վայելք նվիրեք սիրելիներին:

Բարի ախորժակ:

Տեսանյութ

Տորթ Սնիկերս

Խնդրում ենք Գնահատեք