Մուլատուհի. Շոկոլադե տորթ կաթնաշոռով, այն ձեզ շատ դուր կգա, անպայման փորձեք:
Կաթնաշոռով լցոնված այս շոկոլադե կարկանդակը նրբահամ ու անուշաբույր է: Այն հաճելիորեն կգերի իր քիմքին հաճո նրբությամբ:
Եփած խտացրած կաթով շոկոլադե հիմքի և կաթնաշոռի լավագույն համադրություն, որին սալորաչիրը առանձնահատուկ թթվաշ շեշտադրում է տալիս:
Եկեք միասին պատրաստենք այս համեղ և նուրբ կարկանդակը, դուք չեք ափսոսի ծախսած ժամանակը:
Содержание
Շոկոլադե տորթ կաթնաշոռով. Անհրաժեշտ բաղադրիչներ
Խմորի համար
- Կարագ — 100 գ
- Թթվասեր — 50 գ (1 ճաշի գդալ)
- Կակաո — 2 ճաշի գդալ
- Շաքարավազ — 60 գ
- Աղ — պտղունց
- Ալյուր — 180 գ
- Փխրեցուցիչ — 1 թեյի գդալ
Կաթնաշոռով լցոն.
- Կաթնաշոռ — 300 գ
- Եփած խտացրած կաթ — 150-200 գ
- Վանիլային շաքար — 10 գ
Ի հավելումն
- Սալորաչիր
Շոկոլադե տորթ կաթնաշոռով. Պատրաստման եղանակը
- Հարել հարիչով փափուկ կարագը սենյակային ջերմաստիճանում շաքարով, մի պտղունց աղով և թթվասերով: Ավելացնել կակաո և ալյուր: Փափուկ և ճկուն խմոր պատրաստեք, հարկավոր չէ երկար ժամանակ հունցել, ընդամենը մինչև հարթ ստացվի: Խմորի գունդը դնել սառնարանում 15-20 րոպե:
- Լցոնի համար հարել կաթնաշոռը, եփած խտացրած կաթը և ձվերը բլենդերով: Բուրավետության համար ավելացնել վանիլային շաքար:
- Խմորը տեսողականորեն բաժանել մեծ և փոքր մասերի: Տեղադրել փոքր մասը սառնարանում, իսկ մեծ մասը գրտնակել յուղաթղթի վրա, անհրաժեշտության դեպքում ալյուր շաղ տալով, 27-28 սմ տրամագծով: Տվյալ ձևամանի տրամագիծը 21 սմ է: Տորթի հիմքը կտրել ձևամանի ներքևի մասի չափով, իսկ թխվածքի կողմերը պատրաստել մնացորդներից:
- Սալորաչիրը դնել կարկանդակի հիմքի վրա: Եթե չեք սիրում սալորաչիր, ապա կարող եք բաց թողնել այս քայլը: Խմորի վրա լցնել կաթնաշոռով լցոնը: Խմորի մնացած մասով ծածկել վերևի մասը:
- Թխել նախապես տաքացրած ջեռոցում 40-50 րոպե: Թողեք խմորեղենը սառչի և կարելի է մատուցել:
Շոկոլադե տորթը կաթնաշոռով պատրաստ է: Մատուցեք Մուլատուհի տորթը և վայելք նվիրեք սիրելիներին:
Բարի ախորժակ:
Տեսանյութ
Տորթ Սնիկերս